Union

Eyecatcher

Union

Het Union tuintafel concept hebben wij ontwikkeld om de tafel heel divers te kunnen combineren bij alle soorten tuinsets. Het tafelblad van Teak heeft een afmeting van 240x95 cm en bij dit blad is er keus uit een set tafelpoten in verschillende materialen en kleuren. Deze zijn eenvoudig te bevestigen en zeer strak en degelijk gemonteerd. De Union tafelpoten zijn verkrijgbaar in dezelfde teak variant van 10x10 cm – in aluminium en anthracite poedercoating 10x10 cm – en in RVS met een afmeting van 8x8 cm. Er is zo altijd een perfecte combinatie te maken met uw tuinstoelen!

Materiaal

Op deze tuin tafel geven wij 5 jaar garantie op constructie fouten.??Het onderhouden van teak tuinmeubelen is tegenwoordig vrij eenvoudig, ons onderhoudsmiddelen assortiment is zeer divers en met deze producten kunt u eenvoudig zelf kiezen hoe u de uitstraling van uw tuintafel wil houden.

set afmeting

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

5 jaar garantie

Samen met onze specialisten en ontwerpers hebben we ontwikkelen we al bijna 20 jaar buitengewone, innovatieve en solide modellen. We gebruiken alleen de beste materialen. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op onze tuinmeubelen. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt