Valentine Lounge

Ultimate back padding

Valentine Lounge

Kun jij je ook vinden in het motto van de Amerikanen: groot, groter, grootst? Dan is deze set op jouw lijf geschreven. De Valentine serie kent een Amerikaanse maatvoering. Het is de evergreen binnen onze collectie en staat bekend om het ultieme comfort. De gecapitonneerde rugkussens garanderen urenlang relaxen. Ga voor de bank met de stoelen of combineer de bank met de love seat. Ga lekker achterover liggen, sluit je ogen en ‘enjoy the American way.’ Wil je helemaal onderuit dan kies je een van de sunbeds, 1- of 2-persoons, ‘it’s up to you.’

Materiaal

Zitten wordt genieten met de Valentine range. De serie is gevlochten met 5 mm ronde Pure Hularo draad. De kussens zijn weerbestendig en kleurvast. De love seat heeft een handig plateau in het midden en is ook te combineren met een rechte hocker. De comfortabele ligbedden zijn er in zowel één persoons als twee persoons en zijn uitgerust met handige wieltjes.

set afmeting

290 x 290 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt