Wales Barset

The World's finest garden furniture

Wales Barset

Gezellig op barhoogte genieten van een drankje of hapje dat is ideaal aan de Wales barset. De barstoel met comfortabel zitkussen is een prima plek om urenlang te genieten van goed gezelschap. Het robuuste frame met Hularo draad zorgen voor optimale stabiliteit, de meegevlochten voetsteun zorgt voor extra comfort. De stoel kan perfect gecombineert worden met de Casa of Venice bartafel.

Materiaal

De Wales is gevlochten met de meest gebruikte draad: de 5mm ronde Pure Hularo draad. De zitvlakken zijn voorzien van grijze Olefin kussenhoezen. De hoezen zijn wasbaar en bestand tegen alle weersomstandigheden. De casa bartafel kent een stoer en robuust oppervlak, de Venice bartafel is strakker en heeft een eroded teak uitstraling.

set afmeting

200 x 170 cm

Check if this fits in your garden with our app

Download
Share:

Design & kwaliteit

The world's finest garden furniture

All weather cushions

Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.

10 Jaar garantie op Hularo

Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol.

Zoek het dichtsbijzijnde verkooppunt