Weerbestendige tuinmeubelen

Vlechtwerk van 4 Seasons Outdoor

De naam zegt het al; 4 seizoenen buiten! Een veel gestelde vraag: waar laat ik de tuinmeubelen gedurende het winterseizoen? Uiteraard een logische vraag gezien de omvang van de stoelen en tafels. Ons antwoord: laat de meubelen met een gerust hart 12 maanden per jaar buiten staan. Daar zijn onze tuinmeubelen voor gemaakt en uiteraard ook uitvoerig voor getest. Niet voor niets geven wij maar liefst 5 jaar garantie. Uw tuin of terras ziet er natuurlijk ook veel beter uit wanneer uw tuinmeubelen buiten blijven staan, in plaats van een leeg terras gedurende de winterperiode.
Het zwaar uitgevoerde aluminium frame is voorzien van een sterke poedercoating en de door ons gebruikte volkunststof draden zijn van een dermate hoge kwaliteit dat het klimaat geen invloed heeft op de levensduur. Wanneer u dus besluit tot de aanschaf van een tuinset van 4 Seasons Outdoor, maakt u een keuze waar u absoluut jarenlang plezier van heeft!

RVS van 4 Seasons Outdoor

De roestvastheid van roest vast staal ontstaat door de aanwezigheid van een oxidefilm. Mede dankzij deze oxidefilm is het RVS assortiment van 4 Seasons Outdoor uitstekend geschikt voor ons grillige klimaat. Zware industrie, een chloorrijke omgeving (zwembad) of een zoutrijke omgeving (aan de kust) kunnen voor een licht smoke-effect op de tuinmeubelen zorgen. Dit is echter weer eenvoudig in oorspronkelijke staat te brengen met speciale stainless steel reinigers en polishers uit onze eigen onderhoudsproductenassortiment.

4 Seasons kussens

Regen maakt geen kans bij onze weerbestendige kussens. Water loopt dwars door het speciale Quick Dry Foam heen, terwijl de stof Dacron ervoor zorgt dat het kussen zijn vorm behoudt. De hoes van waterafstotend Leisure Tex heeft dankzij het hoogwaardig Olefin een vriendelijk en zacht karakter. Dat zit lekker! U zou er bijna voor buiten blijven…

Benieuwd naar de volledige collectie weerbestendige tuinmeubelen? Vraag dan nu ons gratis magazine aan of vind een verkooppunt bij u in de buurt.