DIENBLADEN

Verzorgd tot in de puntjes

Onze accessoires stemmen we helemaal af op onze tuinmeubelen. Naast onze sierkussens, poefen, tuinkasten en plantenbakken zijn onze moderne dienbladen een mooie aanvulling op onze meubelen.

Serveer je drankje en je hapje in stijl met een van de dienbladen uit onze collectie. Uiteraard gemaakt van de beste materialen en met het oog voor detail en afwerking wat hoort bij 4 Seasons Outdoor.

Omdat onze dienbladen zijn gemaakt uit aluminium en zijn gepoedercoat met dezelfde antraciete of witte kleur als onze tuinmeubelen, passen ze perfect bij elkaar. Antraciet is op het moment een kleur die veel terug komt in onze collectie en wit staat altijd prachtig bij andere kleuren uit onze collectie.

Ook gebruiken we teakhout in een aantal van onze dienbladen, zoals het Rubens en Luz dienblad. Teak past bijna bij elk van onze tuinmeubelen en heeft een luxe en natuurlijke uitstraling.

Meer dan een dienblad

Naast dat onze dienbladen worden gebruikt waar ze voor bedoelt zijn, zijn ze ook erg mooi én functioneel als je er decoratie zoals planten of kaarsen op zet. Het dienblad houdt op deze manier water en warmte tegen. Je kunt hierdoor ook snel je decoratie even van de tafel halen als je gaat dineren, en er daarna weer opzetten. Een nuttig accessoire, wat je prachtig kan combineren met onze tuinmeubelen en andere accessoires.

Bekijk hier meer accessoires

Onderhoud

Onze aluminium dienbladen zijn makkelijk schoon te maken. Even een sopje eroverheen en ze zien er weer stralend uit. Daarnaast zijn ze weerbestendig en kunnen ze daarom het hele jaar buiten blijven staan.

Het teak in onze dienbladen verdient mooi te blijven, daarom adviseren we om onze dienbladen met teak goed te onderhouden met onze onderhoudsproducten of ze binnen op te bergen als ze niet worden gebruikt.

Lees hier meer over onderhoud

Bekijk hier een selectie van onze dienbladen: