DIENBLADEN

Verzorgd tot in de puntjes

Onze accessoires stemmen we helemaal af op onze tuinmeubelen. Naast onze sierkussens, poefen, tuinkasten en plantenbakken zijn onze moderne dienbladen een mooie aanvulling op onze meubelen.

Omdat onze dienbladen zijn gemaakt uit 1 stuk aluminium en zijn gepoedercoat met dezelfde antraciete of witte kleur als onze tuinmeubelen, passen ze perfect bij elkaar. Antraciet is op het moment een kleur die veel terug komt in onze collectie en wit staat altijd prachtig bij andere kleuren uit onze collectie.

Meer dan een dienblad

Naast dat onze maya dienbladen worden gebruikt waar ze voor bedoelt zijn, zijn ze ook erg mooi én functioneel als je er decoratie zoals planten of kaarsen op zet. Het dienblad houdt op deze manier water en warmte tegen. Je kunt hierdoor ook snel je decoratie even van de tafel halen als je gaat dineren, en er daarna weer opzetten.

Onze aluminium dienbladen zijn makkelijk schoon te maken. Even een sopje eroverheen en ze zien er weer stralend uit. Daarnaast zijn ze weerbestendig en kunnen ze daarom het hele jaar buiten blijven staan.