POEFEN

Een handige extra zitplek

Een van de meest dankbare accessoires in onze collectie is misschien wel onze serie poefen. Gemaakt van rope of outdoor textiel, elke poef heeft iets unieks en voegt iets toe aan je terras. Niet alleen besteden we veel aandacht aan het uiterlijk van onze poefjes, ook aan het comfort is gedacht.

Een poef is op meerdere manieren inzetbaar. Uiteraard als zitplek, maar enkele van onze poefen zijn daarnaast ook te gebruiken als bijzettafeltje of als voetenbank. Poefjes zijn gemakkelijk te verplaatsen en daarom ook op meerdere manieren te gebruiken. Zet hem naast je loungeset als 'tafeltje' om een moment later dezelfde poef te gebruiken als voetenbank. Ideaal en gemakkelijk.

Combineren

Onze poefen worden dankbaar gebruikt bij het mix & match principe. Doordat we onze materialen en kleuren op elkaar afstemmen passen onze accessoires qua looks perfect bij onze tuinmeubelen.

Combineer naar hartelust een of meerderen poefjes van rope of vlechtwerk bij je loungeset of tuinset. Het maakt je terras compleet qua comfort én qua looks.

Onderhoud & garantie

Natuurlijk zijn ook onze poefen gemaakt van weerbestendige en kwalitatief hoogwaardige materialen. Rope kan goed tegen weersinvloeden. Ook het Olefin outdoor textiel wat we gebruiken is gemaakt zodat het het hele jaar buiten kan blijven staan. We geven daarom ook 5 jaar garantie op fabrieks- en montagefouten. Veel onderhoud is niet nodig, maar ook het reinigen van rope en olefin textiel hebben we de juiste onderhoudsmiddelen om je poef zo lang mogelijk mooi te houden.

Lees hier meer over onderhoud

De Muffin, Macaron en Puffs vindt je in onze accessoires. We stemmen het kleur en materiaalgebruik niet alleen af op onze tuinmeubelen, maar ook tussen onze accessoires. Daarom is het leuk om ook hier matchende combinaties te maken.

Bekijk hier meer accessoires