TUINKASTEN

Handige opberger

In elk huis staan wel een of meerdere kasten, gezien er altijd wel spullen zijn die opgeborgen moeten worden of die juist gezien mogen worden. Wij halen de kast naar buiten met onze prachtig vormgegeven kasten met teakhouten leggers. Een stijlvol, maar erg functioneel accessoire voor op het terras.

Wat je in je tuinkast legt is geheel aan jou. Erg sfeervol is om je kast te vullen met een paar mooie groene planten, mooie decoratie erin te zetten of het als opberger gebruikt voor je tijdschriften, de kaarsen voor op de tafel of eventueel zelfs je kruidenplanten zoals basilicum en peterselie.

Bekijk hier onze tuinkasten

Stijlvol teak

Onze tuinkasten zijn ontworpen met een strak en modern frame van gepoedercoat antraciet aluminium. Daardoor hebben onze tuinkasten een stevige, solide basis. In het frame liggen leggers van prachtig natural teak. Dit teak is uiteraard weerbestendig en van hoge kwaliteit, waardoor je het prima het hele jaar buiten kunt laten staan.

Teak is een natuurproduct en vergrijst over de jaren. Het blijft het langste mooi als je het regelmatig onderhoud met een van onze onderhoudsmiddelen. Gebruik teak shield om het tevens te beschermen tegen vuil en vlekken die in het hout kunnen trekken.

Lees hier meer over onderhoud