TUINKUSSENS

Geef een persoonlijk tintje aan je tuin

Onze loungesets en tuinsets hebben in veruit de meeste gevallen een antraciet, grijs, wit of taupe kleur. We kiezen hier bewust voor omdat we van mening zijn dat deze kleuren het beste passen in verschillende soorten tuinen en terrassen.

Soms maken een uitstapje naar een wat meer uitgesprokenere kleur, bijvoorbeeld in de groen- of blauwtint, maar ook daar zullen we niet snel kiezen voor felle, harde kleuren. Dit maakt dat onze tuinmeubelen in veel verschillende stijlen passen, of je nu een klassieke tuin hebt of een strak en modern terras.

Waar we wél voor kiezen zijn accessoires die kleur en een persoonlijk tintje brengen aan onze tuinmeubelen. Sierkussens zijn daar een perfect voorbeeld van.

Kies voor een effen kleur of juist voor een opvallend patroon en je loungeset of tuinset ziet er meteen anders uit. Hou je van subtiele kleuren of juist van meer opvallende tonen? Met een combinatie van sierkussens geef je een heel eigen draai aan je tuinmeubel.

Jouw smaak bepaalt je keuze.

Bekijk hier onze tuinkussens

Materiaal

Onze sierkussens zijn gemaakt van weerbestendige buitenstoffen. De meeste van onze sierkussens hebben een Olefin kussenhoes, wat een stof is van hoge kwaliteit met fantastische eigenschappen. Omdat deze stof vooral goed bestand is tegen weersinvloeden gebruiken we Olefin stof ook voor de zit- en rugkussens van onze tuinmeubelen.

In enkele gevallen hebben we gekozen voor Sunbrella textiel, wat de koning onder de buitenstoffen is. Kleurvast, heerlijk zacht en water en vuil afstotend.

Lees hier meer over materialen

Onderhoud

De vulling van onze sierkussens is gemaakt van Quick Dry Foam. Zoals de naam al zegt, deze vulling droogt zeer snel en is zo behandeld dat er geen schimmelvorming mogelijk is. Onze sierkussens kunnen dus net als onze zit- en rugkussens prima 4 seizoenen buiten liggen.

Maak je langere tijd geen gebruik van je loungeset of tuinset, dan is het verstandig om kussens op te bergen zodat vuil en vlekken geen kans krijgen. Zo geniet je lang van je tuinmeubelen én van je kussens.

Lees hier meer over onderhoud

Bekijk hier een selectie van onze sierkussens: