Accor

Over onze Accor

Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De Accor serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige rope details. Door het complete assortiment kun je met Accor tuinstoelen een prachtige tuinset maken, maar ook kiezen voor een moderne loungeset. 

De frames van Accor zijn gemaakt van RVS en voorzien van een weerbestendige coating in antraciet kleur. In dit frame wordt met de hand een uniek patroon geweven van weerbestendig rope. Details in de arm en rugleuning springen gelijk in het oog. Vanwege de neutrale kleuren zijn de Accor tuinmeubels makkelijk met elkaar te combineren, zo passen de tuinstoelen bij vrijwel iedere 4 Seasons Outdoor tuintafel en is er veel keuze uit lounge tafels om bij je Accor lounge set te combineren.

We gebruiken uitsluitend materialen van hoge kwaliteit zodat de Accor tuinmeubelen het hele jaar buiten kunnen staan. We geven 5 jaar garantie op alle constructie en fabricagefouten.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN