Alto

Over onze Alto

De Alto tafel is een tuintafel van ons merk Taste 4SO. Omdat we deze tafel zoveel combineren met tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor, hebben we deze prachtige tafel ook hier in onze collectie opgenomen om te presenteren.

Het robuuste aluminium frame van de Alto tafel heeft naast de solide basis ook nog een belangrijke visuele functie. Het loopt namelijk zichtbaar door in het tafelblad doordat het ingelegd is in het teak tafelblad. Hierdoor wordt ook in het design de connectie gelegd tussen het antraciet frame en het tafelblad. Een schitterende combinatie en daardoor ook te combineren met veel van onze diningstoelen.

Het teak in het tafelblad heeft de natuurlijke, goudbruine uitstraling behouden. Het is niet behandeld met een greywash en daardoor is de tekening en de nerf van het hout mooi zichtbaar. Het teak is  van de beste A-kwaliteit en heeft een satijnen, natuurlijke glans door de aanwezige oliën in het hout waardoor het ook nog eens erg goed bestand is tegen weersinvloeden. 
Voor de langste levensduur en om het teak schoon te houden adviseren we om het teak tafelblad regelmatig te onderhouden met onze 4so onderhoudsmiddelen.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN