Atlas

Over onze Atlas

De atlas salontafel is verkrijgbaar in 2 varianten. Een rechthoekig model en een rond model. De atlas tafels hebben een industriële, minimalistische look en de strakke lijnen in het design zijn kenmerkend van deze modellen. Het rechhoekige frame van dunne RVS buizen draagt daar enorm aan bij.

Het tafelblad van de atlas tafels is gemaakt van keramiek. Na diamant het hardste materiaal op aarde en daardoor ontzettend krasvast en makkelijk te onderhouden en reinigen. Het antraciet keramiek heeft een prachtige marmerlook doorlopen met witte aders. In de rechthoekige atlastafel zit een uitneembare teak inleg. Deze geeft toegang tot de magazineholder van outdoor textiel. Handig om magazines, onderzetters of andere decoratie even in op te bergen.

De atlas tafels passen erg goed bij een aantal minimalistisch sets zoals de Trentino loungeset en de Patio loungeset. Ook als losse tafel, of gecombineerd met andere loungesets komen deze salontafels erg goed tot hun recht. 

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN