Azzurro

Over onze Azzurro

De parasols van 4 Seasons Outdoor zijn onderscheidend door het stijlvolle design en hoge gebruiksvriendelijkheid. In ons ruime assortiment parasols is veel diversiteit in functies, kleuren en maten. Van compacte stokparasols tot grote zweefparasols, met parasoldoeken van polyester of weerbestendig olefin.

De Azzurro stokparasol serie van 4 Seasons Outdoor is gemaakt om op eenvoudige manier schaduw te creëren, precies op de gewenste plek. De Azzurro parasols zijn in hoogte verstelbaar en hebben een knikmechanisme om zo de ideale hoek ten opzichte van de zon te bewerkstellingen. 

Het doek van 195 gr/m2 Olefin stof is weerbestendig en heeft een UPF waarde van 50+ wat de hoogst mogelijke bescherming biedt tegen UV-straling.  De Azzurro parasols bieden een veelvoud aan variaties: het parasoldoek is in 3 kleuren beschikbaar: taupe, grijs en antraciet. Daarnaast kan worden gekozen voor een rond, vierkant of rechthoekig model in verschillende afmetingen. 

Alle 4 Seasons Outdoor parasols zijn compact in te klappen en af te dekken met een bijpassende beschermhoes. We geven 5 jaar garantie op alle constructie en fabricagefouten.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN