Basso

Over onze Basso

De basso tafels zijn in twee modellen beschikbaar. Een rond model en een rechthoekig model. In het oog springend is het teak tafelblad van deze tafels. Prachtige natural teak dat niet behandeld is met een grey- of whitewash, maar de natuurlijk goudbruine tint laat zien van het hout. A-kwaliteit hout, duurzaam en weerbestendig. 

De frames van de basso tafels zijn een in het oog springend kenmerk. Het brede, dunne aluminium frame staat in een schuine hoek wat bij de ronder tafel resulteert in een uniek stervormig lijnenspel. Er is ruimte voor 6 plaatsen die door de plaatsing van het frame makkelijk onder de tafel kunnen worden gezet.

Omdat het A-frame aan de zijkant van tafel bevestigd is en in het midden ruimte laat voor de stoelen, heeft de rechthoekige basso tafel een open karakter. Ook hier passen de stoelen makkelijk onder de eettafel waardoor u heerlijk kunt genieten met 6 personen van een buiten diner.


4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN