Brighton

Over onze Brighton

Ga voor de ongekende kwaliteit van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen. De Brighton collectie is al jaren verkrijgbaar in ons assortiment. Deze landelijke tuinmeubelen zijn klassiek van design en lijken precies op de retro tuinmeubelen van echt rotan. Toch gebruiken we de meest hoogwaardige materialen met weerbestendige eigenschappen, zodat de Brighton tuinmeubelen het hele jaar door in je tuin kunnen blijven staan.

Onze klassieke Brighton tuinstoelen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk de natuurlijke kleur Pure en de lichte variant Provance. Bij deze stoelen zijn ronde Victoria tuintafels verkrijgbaar in 2 afmetingen. Ook een lounge set is verkrijgbaar in de kleur Pure, waaruit je zelf kunt kiezen voor royale lounge stoel(en) en/of een schitterende 2.5-zits loungebank. Ga voor onze tijdloze Brighton tuinmeubelen en geniet van fantastisch zitcomfort en uitzonderlijke duurzaamheid.

We geven 5 jaar garantie op alle constructie en fabricagefouten. Op ons Hularo vlechtwerk geven we maar liefst 10 jaar garantie.

4SO VERKOOPPUNTEN

Een tuinset kopen van 4 Seasons Outdoor kan altijd bij een verkooppunt bij u in de buurt

Ons verkooppuntennetwerk is wijdverspreid over heel Nederland en België en u hoeft nooit ver te rijden om een verkooppunt te bezoeken. Benieuwd welk verkooppunt zich het dichtste bij u in de buurt bevindt, klik dan even verder naar onze kaart met verkooppunten.

Bekijk onze kaart met verkooppunten
<strong>4SO</strong> VERKOOPPUNTEN