Houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen bestaan in verschillende soorten en stijlen. 4 Seasons Outdoor biedt een vernieuwend assortiment. Exclusief hardhouten tuinmeubilair, weerbestendig teakhout en hout gecombineerd met andere materialen zoals roestvrijstaal. Moderne en strakke vormen, maar ook meubelen met een koloniaal of klassieke uitstraling. Unieke ontwerpen staan bij ons altijd centraal. Bekijk onze collectie tuinmeubelen »

Collectie houten tuinmeubels

Ziet u zichzelf al heerlijk buiten in de tuin dineren aan een mooie houten tafel? Of lekker relaxen op uw loungeset in de schaduw? Bij ons slaagt u gegarandeerd! Onze collectie houten tuinmeubelen bestaat uit meubelen die zowel robuust als stijlvol zijn. Ze kenmerken zich door:

  • Unieke designs
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Perfect zitcomfort

In onze collectie vindt u volledig houten tafels en stoelen, maar ook met metalen en roestvrijstalen accenten. Als u kiest voor 4 Seasons Outdoor, dan kiest u voor exclusiviteit en authenticiteit.

Duurzaam teakhout

Teakhouten tuinmeubelen zorgen voor een prachtige uitstraling. Bovendien is het sterk materiaal en vraagt het weinig onderhoud. Als u uw teakmeubelen buiten laat staan, krijgt het in de loop der jaren een ander uiterlijk. U kunt uw teakhouten tafels eventueel ook behandelen met olie of lak. Daarnaast vormen teak en groene zeep een perfecte combinatie.

Exclusief hardhout

De natuurlijke uitstraling van hout spreekt veel mensen aan. Onze hardhouten tuinmeubelen zijn van een stevige kwaliteit en vormen een echte aanwinst voor uw terras waar u lang van kunt genieten. Net als teakhout, kunt u dit type meubelen het beste reinigen met een sopje groene zeep, lauwwarm water en een zachte borstel.

Verkooppunten

Blader op deze website op uw gemak door onze collectie tuinmeubelen. Onze houten tuinmeubelen zijn in uiteenlopende tuinmeubelwinkels en tuincentra in Nederland en België verkrijgbaar. Benieuwd waar? Zoek dan een verkooppunt bij u in de buurt »