HOEKBANKEN

Zelf samenstellen

In de 4 Seasons Outdoor collectie zijn veel loungesets verkrijgbaar die we modulair noemen. Deze tuinmeubelen hebben we ontworpen om je de mogelijkheid te geven zelf een lounge set samen te stellen, zodat deze perfect in je tuin past. Bij een modulaire tuin set heb je de keuze uit diverse elementen. Zoals een 2-zits bank met arm, een hoek element of een tussen element om je lounge set mee te verlengen.

Maak je 4 Seasons Outdoor lounge set passend op je terras. Door met deze elementen een hoekbank te maken, een ruime 4-zits loungebank of bijvoorbeeld een hele grote U-opstelling. Als je keuze is gemaakt, kun je deze elementen aan elkaar koppelen. Zo blijft je lounge set stevig staan op je terras. Wil je er toch een andere lounge set van maken? Dan maak je de modulaire elementen makkelijk los en kun je er bijvoorbeeld elementen bij plaatsen.

Hoe bepaal je eenvoudig welke modules je nodig hebt?

De afmetingen van iedere modulaire lounge set zijn verschillend. Deze maten staan in onze brochure, op de website en in onze app. Helemaal handig is onze 4SO Mediacenter. Bij geselecteerde 4SO verkooppunten kun je gebruik maken van een handig touchscreen apparaat. Hierop staan al onze modulaire lounge sets, en kun je in 3D alle opstellingen maken die je maar kunt verzinnen. Helemaal op maat en perfect passend op jouw terras!