STOELEN EN BANK

De flexibiliteit van losse loungestoelen en een loungebank

Naast onze modulaire hoekbanken, is een tweede variant van een loungeset: losse loungestoelen en een loungebank, vaak gecombineerd met een salontafel. Ideaal van deze combinatie is dat je deze vrij op je terras kunt zetten. Je maakt zelf de combinatie van tuinmeubelen die het beste bij je past.

Een losse opstelling heeft daarnaast het voordeel t.o.v. van een hoekbank dat je zelf kunt kiezen voor hoeveel personen je een opstelling wilt maken. De standaard opstelling is 2 stoelen en 1 bank, maar het staat je uiteraard vrij om dit naar eigen inzicht samen te stellen.

Mix & match

Groot voordeel daarbij is dat een loungeset bestaande uit loungestoelen en een loungebank makkelijk uit te breiden is of zelfs te combineren met andere tuinmeubelen zoals salontafels, voetenbanken, poefjes etc.

Kies uit matchende materialen en kleuren, onze collectie biedt voor iedereen wat wils. Bij het ontwerp van onze tuinmeubelen houden we bewust een aantal vaste kleuren aan zodat bijvoorbeeld het antraciet van je loungestoel overeen komt met het antraciet van een salontafel. Ideaal om zo te mixen en te matchen.