STOELEN EN BANK

De flexibiliteit van losse loungestoelen en een loungebank

Naast onze modulaire hoekbanken, is een tweede variant van een loungeset: losse loungestoelen en een loungebank, vaak gecombineerd met een salontafel. Ideaal van deze combinatie is dat je deze vrij op je terras kunt zetten. Je maakt zelf de combinatie van tuinmeubelen die het beste bij je past.

Een losse opstelling heeft daarnaast het voordeel t.o.v. van een hoekbank dat je zelf kunt kiezen voor hoeveel personen je een opstelling wilt maken. De standaard opstelling is 2 stoelen en 1 bank, maar het staat je uiteraard vrij om dit naar eigen inzicht samen te stellen.

Bekijk onze loungesets

Mix & match

Groot voordeel daarbij is dat een loungeset bestaande uit loungestoelen en een loungebank makkelijk uit te breiden is of zelfs te combineren met andere tuinmeubelen zoals salontafels, voetenbanken, poefjes etc.

Kies uit matchende materialen en kleuren, onze collectie biedt voor iedereen wat wils. Bij het ontwerp van onze tuinmeubelen houden we bewust een aantal vaste kleuren aan zodat bijvoorbeeld het antraciet van je loungestoel overeen komt met het antraciet van een salontafel. Ideaal om zo te mixen en te matchen.

Loungestoelen

Een losse lounge opstelling bestaat zoals gezegd uit één of twee loungestoelen en een bank. Deze zijn uiteraard in dezelfde stijl ontworpen en passen zo perfect bij elkaar. Als je terras het toelaat kun je je loungeset verder uitbreiden met een voetenbank of zelfs een derde stoel. The sky is the limit.

Bekijk hier onze loungestoelen

Loungebank

De loungebank is een essentieel onderdeel van je losse loungeopstelling. Vaak maken we gebruik van een 2.5 zits bank. Wat betekent dit? Onze loungebanken zijn zo gemaakt dat je zeer ruim met zijn tweetjes op de bank zit. Wie houdt er niet van comfort? Vandaar dat we zeggen, het is een uit de kluiten gewassen 2-persoonsbank: 2.5 zits dus.

Bekijk hier onze loungebanken

Lounge tafel

Bij elke loungeset hoort een loungetafel of ook vaak genoemd salontafel. Bij stoelen en bank combinaties laten we de keuze vrij welk van onze loungetafels je erbij zou willen hebben. Kies je voor een weerbestendig en onderhoudsarm aluminium tafel, een tafel met een blad van teakhout of juist van HPL? Het kan allemaal en er is genoeg om te mixen en matchen

Bekijk hier onze lounge tafels

Bekijk hier een selectie van onze stoelen en bank loungesets: