Glas & spraystone

GLAS

4 Seasons Outdoor tuintafels zijn met verschillende tafelbladen te verkrijgen. Meestal kiezen we voor het rijke teak voor een natuurlijke look of HPL als we voor een modernere uitstraling kiezen. In sommige gevallen is glas en spraystone een alternatief. Tafelbladen gemaakt van deze materialen zie je vaker terug in ons Taste 4SO assortiment.

DRAGENDE LAAG

Keramische tafelbladen kunnen massief worden gemaakt. Echter kan er ook worden gekozen om een dunnere laag aan te brengen op een dragende onderlaag van glas. Ditzelfde zie je terug bij tafelbladen met het materiaal spraystone. De dragende laag van bijvoorbeeld zwart glas is duurzaam, sterk en goed bestand tegen weersinvloeden. Ook is de toplaag goed aan te brengen op glas waardoor het een ideale dragende laag is voor andere materialen

SPRAYSTONE TOPLAAG

Spraystone wordt op een onderlaag van glas gespoten en is een kunststof samenstelling die de looks van graniet imiteert. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en samenstellingen en heeft een aantal voordelen op het gebied van gewicht, onderhoud en prijs. De slijtvaste eigenschappen zorgen ervoor dat het materiaal goed voor buitengebruik kan worden ingezet.

ONDERHOUD & GARANTIE

Je maakt tafelblad van glas en spraystone snel schoon met een doekje en lauw water. Onze stone & polywood cleaner is te gebruiken voor hardnekkigere vlekken en de stone & polywood protector brengt een beschermende laag aan wat het materiaal beschermt tegen vlekken.

Op onze tuinmeubelen geven wij een garantie van 5 jaar op constructie & fabricagefouten, dit geldt uiteraard ook voor onze glas en spraystone tafelbladen. Ondanks dat spraystone slijtvast is, kunnen krassen door gebruik voorkomen. Gebruikssporen vallen niet onder de garantieregeling.

onderhoud

Deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor het onderhouden van Glas & spraystone tuinmeubelen.

Stone & polywood protector

Stone & polywood protector

Maakt graniet, marmer, natuursteen en polywood afstotend tegen vuil en vocht.

Stone & polywood cleaner

Stone & polywood cleaner

Verwijdert vuil en vocht en herstelt de nieuwe look.