Keramiek

NA DIAMANT HET HARDSTE MATERIAAL TER WERELD

Diverse 4SO tuintafels worden uitgevoerd met een keramisch blad. Dit materiaal wordt al decennia lang gebruikt als vloer, afwerking in badkamers en luxe (buiten)zwembaden. Niet voor niets staat het duurzame materiaal bekend om zijn extreme hardheid. De prachtige uitstraling van het materiaal maakt keramiek in de collectie van 4 Seasons Outdoor zeer onderscheidend en gewild.

Keramiek is een mengsel van natuurlijke materialen dat je kunt vergelijken met een soort klei. Onder zeer hoge temperatuur wordt dit gebakken waardoor er een licht, maar zeer sterk materiaal ontstaat dat extreem kras bestendig is en daarbij ook goed tegen extreme temperaturen kan. Een hete pan op een keramisch blad neerzetten is bijvoorbeeld geen probleem.

DE VOORDELEN VAN KERAMIEK

Zoals gezegd heeft keramiek een aantal unieke eigenschappen die vooral voor buitengebruik erg veel voordelen opleveren.

  • Keramiek is extreem hard, het is bestand tegen schokken, slagen en krassen. Een vallend mes, of een zware pan die op tafel neer wordt gezet zijn geen probleem.

  • Hitte en kou zijn geen probleem voor keramiek, tuintafels kunnen dus het hele jaar door gewoon buiten staan.

  • Keramiek is kleurvast, dus ook na jarenlang buitengebruik ziet je 4 Seasons Outdoor tuintafel er nog prachtig uit.

  • Keramiek is een hygienisch materiaal door zijn hoge dichtheid. Vlekken van etenswaren zijn meteen makkelijk schoon te maken met een doek. Ook huishoudelijke schoonmaakmiddelen laten geen sporen achter.

ONDERHOUD EN GARANTIE

Keramiek is makkelijk te onderhouden en te reinigen. Met water en zeep is je 4 Seasons Outdoor tafel in mum van tijd weer schoon. Een keramisch tafelblad ligt altijd op een stevig onderstel, waardoor de tafel in zijn geheel makkelijk te verplaatsen is. Toch kun je zonder zorgen je keramische tuintafel het hele jaar door buiten laten staan. Wees wel voorzichtig met het langdurig plaatsen van een vaas of pot op tafel, dit kan voor ernstige kringen of verkleuringen zorgen.

Op onze keramische tafelbladen krijg je 5 jaar garantie op fabricage en constructiefouten. Beschadigingen door (foutief) gebruik en externe factoren vallen niet onder deze garantie.

onderhoud

Deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor het onderhouden van Keramiek tuinmeubelen.

Multi surface cleaner

Multi surface cleaner

Reiniger voor diverse materialen, zoals o.a. rope, kussens en parasoldoek.