Leer

LEER IN TUINMEUBELEN?

Laten we allereerst duidelijk maken waar we leer voor gebruiken. Het is immers niet zo dat we onze tuinmeubelen is zijn geheel bekleden met leer. Waar gebruiken we het dan wel voor? Wel, uiteraard zijn onze tuinmeubelen voorzien van ons logo. We zijn immers trots op elk van onze ontwikkelde meubelen en dat laten we graag zien.

Naast dat we innovatief zijn in onze materialen, zijn we dat ook in het aanbrengen van ons logo. Een label gemaakt van leer is daar een erg mooi materiaal voor. Het heeft een luxueuze en gracieuze uitstraling. De bruine kleur van het leer is een prachtig detail en een mooie aanvulling op bijvoorbeeld outdoor textiel en antraciet RVS of aluminium.

IS LEER WEERBESTENDIG?

Leer is van nature prima bestand tegen water. Niet voor niets zijn schoenen en jassen gemaakt van leer. Als label voor onze tuinmeubelen is het daarom prima geschikt. Leer is behoorlijk vormvast, wat betekent dat onze labels altijd prima zichtbaar zijn. Fijn om te weten is dat je bij het gebruik van onze tuinmeubelen met lederen label geen extra rekening hoeft te houden met het leer.

VEILIG, STERK & FUNCTIONEEL

Bijkomend voordeel van het gebruik van leer is dat het een sterk en daarmee veilig materiaal is, maar tegelijkertijd prettig aanvoelt. Vandaar dat we ook kijken naar de functionaliteit bij het gebruik van leer. Een mooi voorbeeld zijn onze puffs. Het label gemaakt van label heeft ook een draagfunctie. Pak de puff bij de leren band en verplaats 'm makkelijk door je tuin. Zo is het gebruik van leer niet alleen esthetisch, maar ook nog eens functioneel.


onderhoud

Deze onderhoudsproducten zijn geschikt voor het onderhouden van Leer tuinmeubelen.

Fabric stain remover

Fabric stain remover

Verwijdert vlekken van teakolie uit stoffen.