ZWEEFPARASOLS

Stabiel, veelzijdig en vooral heel veel schaduw

Wat kun je doen als het echt even te warm wordt in je tuin? Met een 4 Seasons Outdoor zweefparasol ontsnap je even aan de hitte, of de zon nu hoog in de lucht staat of juist flink laag staat. Wij bieden je een divers assortiment aan zweefparasols. Kies de parasol met handige functies die perfect bij je wensen past, in de ideale afmeting en in jouw favoriete kleur.

Een zweefparasol heeft ten opzicht van een stokparasol een aantal voordelen. Het grootste voordeel zit hem in het feit dat de ruimte onder de parasol vrij is, aangezien het frame aan de zijkant staat. Hierdoor heb je al ruimte om onder je zweefparasol te zitten.

Naast de ruimte is door de constructie van deze parasol het mogelijk om grotere afmetingen te bewerkstelligen met een maximum van maar liefst 4x3 meter. Ook is een zweefparasol veelzijdiger in het creëren van schaduw op de juiste plek. Elke zweefparasol is te draaien en ook is het parasoldoek te kantelen. Niet voor niks zien we dat zweefparasols de laatste jaren dan ook erg in opkomst zijn.

Kies een bijpassende parasolvoet die zwaar genoeg is om je zweefparasol stabiel te houden. Een zweefparasol vangt wind, dus waait het harder dan windkracht 4, dan is het toch verstandig om je zweefparasol weer in te klappen.

Bekijk hier onze parasols

DESIGN

We maken graag alleen maar mooie zweefparasols. Designs, materialen en kleuren stemmen we naadloos op elkaar af met een resultaat waar we trots op zijn. Zo zie je in onze collectie parasols geen ouderwetse volants (de flappen aan een parasoldoek) terug maar juist strakke lijnen en eenvoudige onderdelen die vooral functioneel zijn. Want tijdens een warme zomer kijk je natuurlijk graag naar een mooie zweefparasol op je terras.

Bekijk hier onze Horizon, Siesta, Siesta Premium en Hacienda zweefparasols

FUNCTIONEEL

Onze zweefparasols zijn niet alleen prachtig om te zien, je hebt er jarenlang plezier van. Iedere parasol is namelijk eenvoudig te bedienen zodat je snel en doeltreffend schaduw hebt op de gewenste plek. Alle 4 Seasons Outdoor zweefparasols zijn bijvoorbeeld verstelbaar en kantelbaar. Je klapt deze ook weer snel en makkelijk in om er vervolgens een handige beschermhoes omheen te doen.

Onze vrij hangende parasols zijn super functioneel en hanteerbaar voor iedereen. Door een simpele knop of hendel kantel je in een handomdraai het doek in de juiste positie, of met een voetpedaal draai je zonder inspanning de parasol rond.

KWALITEIT & BESCHERMEN

Ook als je zweefparasol niet wordt gebruikt, staat deze vaak wel gewoon op je terras. Het is daarom goed om over de kwaliteit na te denken. Wij gebruiken materialen van hoogwaardige kwaliteit, zoals ge-poedercoat aluminium voor de frames en olefin of polyester voor de parasoldoeken.

Daarom kunnen onze zweefparasols het hele jaar door gewoon buiten staan. Wel adviseren we om een beschermhoes te gebruiken wanneer de parasol niet in gebruik is, zodat deze niet kapot waait of vuil wordt door andere factoren. Om zo lang mogelijk van je zweefparasol te kunnen blijven genieten is het verstandig om je parasol met beschermhoes droog op te bergen.

Bekijk hier een selectie van onze zweefparasols

GARANTIE

Een nieuwe zweefparasol schaf je niet elk jaar aan. Iedere 4 Seasons Outdoor zweefparasol is gemaakt om ten minste 5 jaar van te kunnen genieten. We maken daarom tijdloze parasols waar je niet snel op bent uitgekeken.

VERVANGING

Onze parasols zijn gemaakt om veel gebruik van te maken, daarom kun je na verloop van tijd ook onderdelen bestellen die aan slijtage onderhevig zijn. Een parasoldoek of een technisch onderdeel is meestal eenvoudig te vervangen. Een beschermhoes voor je zweefparasol zal (afhankelijk van het weer) eens in de 12 tot 24 maanden vervangen moeten worden.