BARSETS

Actief rondom de tafel

Een barset bestaat uit een hoge bartafel en bijpassende hoge barstoelen. Door de hoogte geeft de barset een veel actieve en dynamischere manier van rond de tafel zitten. Net als in de bar, even opstaan of van positie wisselen gaat automatisch sneller en makkelijker. De barset is dus met name ideaal als je een plek zoekt waar je iets actiever in blijft dan bijvoorbeeld een dining- of loungeset.


Onze barstoelen en bartafels hebben we ontworpen met het principe 'snel comfort' in gedachten. In de kuipjes van de barstoelen zit een heerlijk comfortabel kussentje en doordat er geen armleuningen zijn geplaatst, verzit je gemakkelijk.

Een voorbeeld van onze barsets is de Motivi barset.

Bekijk hier de Motivi barset

Persoonlijke smaak

Hangen aan de bartafel gaat met de voet op het frame van je barstoel of bartafel. Gemaakt van stevig aluminium zijn de frames van onze barsets robuust en kunnen ze tegen een stootje. Laat ze het hele jaar buiten staan door het gebruik van weerbestendige materialen als rope, vlechtwerk of aluminium.

Onze bartafels hebben een prachtig teak tafelblad. Het hout wordt niet heet in de zon, wat ideaal is voor een bartafel waaraan je lekker hangt. Natuurlijk zijn onze teak tafelbladen gemaakt van duurzaam en uiterst weerbestendig teak.