BISTROSETS

Compacte ruimte vraagt om een compacte set

Bistrosets zijn een combinatie van een kleine tafel met 2 stoelen. De bistroset is bedoeld om lekker aan te kunnen zitten met zijn tweetjes om te borrelen, te lunchen of te dineren. Het tafeltje mag klein zijn, maar heeft daarom dezelfde hoogte als een diningtafel.

De bistroset komt voornamelijk goed tot zijn recht op plekken waar minder ruimte beschikbaar is.

Het is een dankbaar setje voor op een balkon, dakterras of een hoekje in uw tuin. Met twee aparte stoelen is de opstelling makkelijk zelf te maken en is de beschikbare ruimte op deze manier zo goed mogelijk in te delen.

Onze bistrosets vindt je terug in diningsets

Persoonlijke smaak

Het mix & match principe is uitermate goed van toepassing op bistrosets. Combineer een bistrotafel met 2 diningstoelen en u stelt zo een unieke tuinset zelf samen. Welk materiaal je kiest is erg bepalend voor het aanblik van uw bistroset. In onze collectie vind je daarom tafels van aluminium, teak en vlechtwerk

Uiteraard passen daar veel diningstoelen bij. Kies voor een bijpassende stoel van dezelfde materialen, of juist een diningstoel die qua kleur goed past, maar van een ander materiaal is gemaakt. Vlechtwerk (wicker) zijn al jaren een veel gekozen variant, maar de rope stoel is flink in opkomst, te meer omdat het perfect combineert met andere materialen en erg klimaatbestendig en onderhoudsarm is. Genoeg om uit te kiezen!

Naast de klassieke bistroset, zijn er nog andere mogelijkheden om een tuinset voor 2 personen samen te stellen. Zo kun je kiezen voor 2 loungestoelen met een bijzettafel of zelfs een bartafel met 2 stoelen.