DININGSETS

Combinatie van tafel en stoelen

Hoe je wilt zitten aan uw eetset is voor ieder verschillend. Daarom zien wij onze diningsets als een vrije keuze in tuinstoelen in combinatie met een eettafel. Een ronde tafel of vierkante tafel, een klassiek of modern uiterlijk, en wilt u 2, 4, 6 of meer stoelen aan uw tafel kunnen zetten? De mogelijkheden zijn eindeloos.

In onze overzichten hebben wij al een aantal sets voor je samengesteld, waarvan wij overtuigd zijn dat ze perfect bij elkaar passen. Het staat je natuurlijk vrij om je eigen combinatie te maken, wees creatief en verras jezelf!

Persoonlijke smaak

Veruit de meeste tuinsets bestaan uit losse onderdelen. Een tafel met een set stoelen. Daarom is het erg makkelijk om een extra stoel bij te bestellen. Ook is het mix & match principe erg in trek. Combineer verschillende stijlen en materialen met elkaar en u stelt zo een unieke tuinset zelf samen. Graag adviseren we u hier, ons ervaren team laat u graag alle mogelijkheden zien in onze grote showroom.

Welk materiaal u kiest is erg bepalend voor het aanblik van uw tuinset. Het tafelblad is een belangrijke blikvanger van uw diningset. Weet u al of u kiest voor een tafelblad van graniet, van glas, van teakhout of een ander materiaal? En wat past daar goed bij? Stoelen gemaakt van vlechtwerk (wicker) zijn al jaren een veel gekozen variant, te meer omdat het perfect combineert met andere materialen en erg klimaatbestendig en onderhoudsarm is. Genoeg om uit te kiezen!