LOUNGESTOELEN

Ultiem relaxen in een lounge stoel

Onze lounge stoelen zijn ontworpen met een aantal specifieke kenmerken in het achterhoofd gehouden: grandioos comfort, stijlvol ontwerp en de meest kwalitatieve en weerbestendige materialen.

Een lounge stoel is een iets bredere stoel met een lagere zithoogte dan een dining stoel. Ook houden we rekening met de stand van de rug en de dikte van de zit- en ruskussens. Dit alles uiteraard om een zo goed mogelijke zitervaring te bieden.

Bij de lounge stoelen die we maken hoort vaak een bijpassende voetenbank. Op deze manier kun je het comfort van je lounge stoel nog verder opvoeren en lekker onderuit zakken voor een goed boek of een drankje.


Uiteraard zijn de looks van onze lounge stoelen erg belangrijk. Niet alleen zitcomfort vinden we belangrijk, we zijn er ook van overtuigd dat er iets prachtigs op je terras moet staan. Waar je ook graag naar kijkt als je er niet inzit.

Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen en kiezen we voor prachtige patronen van vlechtwerk of rope of kiezen we juist voor een strak, modern desigs van aluminium of teak.

Of je nu houdt van klassiek, modern, retro of trendy... er is altijd wel een mooie lounge stoel te kiezen uit onze uitgebreide collectie.

Bekijk hier onze lounge stoelen

DESIGN

We ontwerpen het liefst de allermooiste lounge stoelen. Opvallende designs, nieuwe materialen en tijdloze kleuren stemmen wij naadloos op elkaar af. Wist je dat wij iedere lounge stoel zelf hebben ontworpen? Zo kom je in ons assortiment altijd verrassende, vernieuwende modellen tegen.

We maken stoelen van vlechtwerk, rope, aluminium en nog veel meer unieke materialen. Vaak worden lounge stoelen gemaakt met behulp van geavanceerde machines maar ook worden veel materialen en technieken met de hand vervaardigd. Zo onderscheidt onze tuinmeubel collectie zich op alle fronten en lijken onze tuinmeubels steeds meer op de meubels die in huis staan.

MATERIALEN

Onze lounge stoelen zijn natuurlijk niet alleen prachtig om naar te kijken. Een 4 Seasons Outdoor lounge stoel kan het hele jaar door buiten staan zodat je ook van je tuinmeubelen kunt genieten als je er geen gebruik van maakt.

Onze lounge stoelen worden gemaakt van weerbestendige materialen zoals RVS, aluminium, rope en het extreem weerbestendige hularo vlechtwerk. Deze materialen zijn bestand tegen vocht, temperatuurverschillen en UV stralen.

De meeste lounge stoelen met kussen(s) zijn voorzien van een olefin kussenhoes. Deze stof voelt comfortabel aan en heeft toch alle weerbestendige eigenschappen. Door de juiste 4SO onderhoudsmiddelen te gebruiken kun je dus jarenlang genieten van je 4 Seasons Outdoor lounge stoel.

Lees hier meer over materialen

COMFORT

Ga je in een 4 Seasons Outdoor lounge stoel zitten dan zit je goed. Iedere stoel heeft weer een ander zitcomfort, omdat de stoelen verschillen van afmeting. Armhoogte, zitdiepte en breedte is van belang en voelt voor iedereen anders aan.

Extra comfort kun je daarnaast creƫren door een voetenbank aan te schaffen bij je lounge stoel. Ideaal om lekker onderuit te liggen en zo ultiem te kunnen relaxen. Daarnaast is je voetenbank ook als extra zitplaats te gebruiken als je hem ergens anders op je terras zet.

Veel stoelen zijn voorzien van een rug kussen en/of zit kussen voor optimaal zitcomfort maar ook de hoogte van de rug, ronding in de arm of diepte van de zitting kan voor jou veel verschil maken. We adviseren om goed te testen welke stoel voor jou het lekkerst zit.

DUURZAAM

Bij het ontwerp van 4 Seasons Outdoor lounge stoelen hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We zijn van mening dat het beter is om lang van je tuinmeubelen te genieten en deze ten minste 5 jaar te kunnen gebruiken. Daarom gebruiken we bij onze designs materialen die tegen de weersinvloeden kunnen en maken we lounge stoelen die tijdloos zijn qua kleur en model.


Door de hoge kwaliteit te waarborgen kunnen we op onze hele collectie 5 jaar garantie geven op fabricage en constructiefouten. Op alle lounge stoelen met Hularo vlechtwerk geven we maar liefst 10 jaar garantie.

Nieuwe lounge stoelen van 4 Seasons Outdoor schaf je dus niet aan voor even, maar om lange tijd van te genieten.