VERSTELBARE STOELEN

Functioneel, handig & comfortabel

Wie heeft erg geen verstelbare stoel ergens staan om in de zomer lekker achterover te kunnen zetten om van de zon te genieten? De meerstanden stoel, of verstelbare stoel is een populaire stoel thuis én om mee te nemen. Niet alleen is deze stoel fijn op je terras of in je tuin, ook op een uitje naar het strand of naar de camping is de verstelbare stoel een dankbare stoel.

Dankzij de verstelbare hoge rugleuning is de verstelbare stoel comfortabel als dining stoel, maar is hij in de ligstand ook heerlijk om te genieten van de zon. Het textileen zit- en ruggedeelte veert wat mee, waardoor het ook zonder een kussen prettig zit.

Er zijn talloze mooie kussens in de handel waarmee u uw verstelbare stoel een persoonlijk tintje geeft en het zitcomfort nog meer kunt vergroten.

Bekijk hier onze capitol verstelbare stoel

Kwaliteit

Er is een grote diversiteit in kwaliteit van verstelbare stoelen op de markt. Wij kiezen ervoor om kwalitatief hoogstaande stoelen te maken, gemaakt van premium materialen en onderdelen. Daarmee onderscheiden de verstelbare stoelen van 4 Seasons Outdoor zich met andere stoelen.

De onderdelen die ervoor zorgen dat de stoel soepel verstelbaar is en dit blijft doen over meerdere jaren zijn robuust. Stevig aluminium of RVS zorgt ervoor dat onze verstelbare stoelen tegen een stootje kunnen en dat ze garant staan voor jarenlang plezier. Kies voor een armleuning van teak voor een extra luxe uitstraling met als bijkomend voordeel dat teak niet heet wordt in de zon, wat wel zo prettig is voor je armen.