BARTAFELS

ACTIEF ROND DE TAFEL

Een barset bestaat uit een hoge bartafel en bijpassende hoge barstoelen. Door de hoogte geeft de barset een veel actieve en dynamischere manier van rond de tafel zitten. Net als in de bar, even opstaan of van positie wisselen gaat automatisch sneller en makkelijker. De barset is dus met name ideaal als je een plek zoekt waar je iets actiever in blijft dan bijvoorbeeld een dining- of loungeset.

Onze bartafels hebben we ontworpen met het principe 'snel comfort' in gedachten. Het robuuste frame staat uiterst stabiel, wat met name bij bartafels nodig is door zowel de afmeting als het gebruik. Door de hoogte van de tafel is het van belang dat de bartafel stevig geconstrueerd is, niet wankelt en tegen een stootje kan. Omdat er nogal eens op het tafelblad wordt gehangen, is er voldoende ondersteuning aangebracht en is er extra aandacht besteed aan de stabiliteit van het frame.

Bekijk hier onze Derby bartafel

WEERBESTENDIG

Hangen aan de bartafel gaat met de voet op het frame van je barstoel of bartafel. Gemaakt van stevig aluminium zijn de frames van onze bartafels robuust en kunnen ze tegen een stootje. Laat ze het hele jaar buiten staan door het gebruik van weerbestendige materialen als aluminium en teak.

Onze bartafels hebben een prachtig teak tafelblad. Het hout wordt niet heet in de zon, wat ideaal is voor een bartafel waaraan je lekker hangt. Natuurlijk zijn onze teak tafelbladen gemaakt van duurzaam en uiterst weerbestendig teak.