BIJZETTAFELS

Altijd een tafel bij de hand

Een extra bijzettafel op het terras is altijd erg handig. Voor een drankje, een versnapering of om een bloemetje op te zetten, een bijzettafel is een functioneel tafeltje wat volgens onze filosofie en natuurlijk ook mooi uit mag zien, weerbestendig is en gemaakt is van hoogwaardige materialen.

In onze collectie bijzettafels zijn er een serie die direct opvalt. De Cool collectie herbergt maar liefst 16 verschillende modellen. Volledig gemaakt van weerbestendig aluminium, rond qua vorm en beschikbaar in maar liefst 4 kleuren (antraciet, grijs, taupe en wit) neemt deze serie het grootste deel van onze bijzettafels voor zijn rekening.

Materiaal

Een bijzettafel is gemaakt om makkelijk te verplaatsen. Zet een bijzettafeltje bij je loungeset of neem hem mee de tuin in als je even lekker wilt relaxen op een verstelbare stoel. Gemaakt van lichtgewicht aluminium, al die niet met een teak tafelblad zoals bij de Essence of Axel bijzettafels, zet je een bijzettafeltje gemakkelijk op de plek waar je hem nodig hebt. Laat je tafeltje gewoon buiten staan, want door het gebruik van weerbestendige materialen kunnen onze bijzettafels prima het hele jaar buiten blijven staan.

Erg leuk is het ook om verschillende bijzettafels te combineren. Door het verschil in hoogte en afmeting kun je meerdere bijzettafels erg mooi bij elkaar laten aansluiten. Dit hebben we mooi geïllustreerd bij de Essence tafels, die altijd in een set van 2 komen. Maar ook met verschillende tafels uit bijvoorbeeld de Cool serie kun je prachtige en functionele combinaties maken. Mixen en matchen is met onze bijzettafels een feest!