4 REASONS TO CHOOSE 4 SEASONS

4 REASONS TO CHOOSE 4 SEASONS

geplaatst op 11 februari 2021

4SO: 4 SEASONS OUTDOOR

Natuurlijk zijn wij er van overtuigd dat er in onze collectie een tuinset is waar je jaren van kunt gaan genieten. We hebben een brede collectie tuinmeubelen om in te loungen, samen aan te eten of tot in de late uurtjes aan te borrelen. Van een klassieke stijl tot de meest moderne designs, richt je jouw terras helemaal in naar wens. Waarom je moet kiezen voor 4SO? Hier zijn 4 reasons to choose 4 seasons:

1: HOE BELANGRIJK IS KWALITEIT VOOR JOU?

Onze tuinmeubelen zien er mooi uit in de winkel, maar hoe zit dat als die tuinset eenmaal in je tuin staat? Wij vinden dat je ten minste 5 jaar van je tuinset moet kunnen genieten. We gebruiken daarom weerbestendige, duurzame materialen en stoffen die na jaren gebruik nog steeds mooi en degelijk zijn. Niet voor niets geven we op onze hele collectie tuinmeubelen maar liefst 5 jaar garantie. Op onze collectie lounge sets en tuinstoelen met extreem weerbestendig HULARO wicker krijg je zelfs 10 jaar garantie! Wil je dus nog jaren van je tuinmeubelen genieten? Dan zit je met 4SO tuinmeubelen wel goed.

2: WAAROM ZIT JE MET 4SO WEL GOED?

Zo veel mensen, zo veel wensen.. Behalve diverse designs en materialen zijn er in onze collectie ook veel verschillen in comfort te vinden. Door de ruime keuze in tuin stoelen of lounge sets is er gegarandeerd een tuinmeubel die voor jou het perfecte comfort heeft. Wij ontwikkelen onze meubels met oog voor detail en hechten veel waarde aan zitcomfort. Onze weerbestendige tuinkussens voelen altijd comfortabel en zacht aan. Zo gebruiken we voornamelijk Olefin stoffen en in sommige gevallen SUNBRELLA stof. Zo geniet je van onze tuinmeubelen zoals je ook doet van de meubelen die je binnen hebt staan!

3: MIX & MATCH, STEL SAMEN ZOALS JIJ DAT WIL.

Richt je terras helemaal in naar eigen smaak: onze modulaire lounge sets kun je samenstellen door verschillende modules aan elkaar te koppelen. Zo kun je dus precies op maat inrichten en je hoekbank zo groot of klein maken als je wil. Onze tuinmeubelen zijn perfect met elkaar te combineren, door kleuren en materialen op elkaar af te stemmen of juist helemaal met elkaar te mixen. Bezoek een van onze verkoop punten met een 4SO Media-center waarmee je in 3D kunt samenstellen.

Kies je voor een fijne dining set om aan te dineren? Iedere tuinstoel, tuintafel of tuinbank heeft een apart artikel nummer zodat je vrij bent in iedere set combinatie! Ga bijvoorbeeld voor 6 verschillende stoelen of zet een tuinbank aan een kant van de tafel. Voor de grote tuinen zijn onze tuinmeubelen vaak verkrijgbaar in meerdere varianten, om je lounge hoek en dining set in dezelfde stijl te kunnen inrichten.

4: SERVICE RAAKT NOOIT UIT DE MODE.

Genieten van het buitenleven, daar zijn onze tuinmeubelen voor bedoeld. Een tuinmeubel staat vaak buiten in weer en wind, en er kan weleens iets mis gaan. Zijn bijvoorbeeld na verloop van tijd de pootdoppen van je stoelen versleten, of zorgt je vuurkorf onverhoopt voor wat brandgaatjes in een kussen? We begrijpen dat onze tuinmeubelen intensief gebruikt worden en zorgen ervoor dat slijtdoppen, kussen hoezen en andere onderdelen zijn na te leveren. Onze service afdeling beschikt over technische vaardigheden en kennis zodat je bij jouw 4SO verkooppunt terecht kunt voor een reparatie of onderdeel. Daarbij zijn onze weerbestendige materialen perfect te onderhouden met bijbehorende onderhoudsmiddelen om je tuinset in optimale conditie te houden. Geniet dus jaren lang van je 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen.

Ben je benieuwd welke tuinset of parasol helemaal bij jouw wensen aansluit? Bekijk hier onze ruime collectie of probeer je favoriete tuinset / parasol uit in je eigen tuin! Download hier de gratis 4SO app voor iOS-apparaten of Android-apparaten.