WAT ZET JE ONDER EEN OVERKAPPING IN JE TUIN?

WAT ZET JE ONDER EEN OVERKAPPING IN JE TUIN?

geplaatst op 05 februari 2021

DINING SET

Een dining set is de perfecte keuze als je vaker in het jaar buiten wilt eten. De warmte van de zon (of de heater) blijft lekker hangen onder de overkapping en je hebt geen last van eventuele neerslag. Ook geeft het een knus gevoel om onder een dak te eten. Met het gebruik van hout, wicker of staal geef je de ruimte een stoer, landelijk of industriële look & feel.

LOUNGE SET

Een comfortabele loungeset onder de overkapping is de ultieme plek om lekker bij te komen en te genieten met een boek of tablet. Een fijne plek in je tuin waar je even de rust kunt opzoeken en heerlijk kunt relaxen! Met styling accessoires als kussens, kaarsen en lampionnen creëer je gelijk een gezellige en uitnodigende sfeer!

COSY DINING

Wil je niet kiezen tussen eten of loungen? Dan is een cosy dining set iets voor jou! Een cosy dining bank is comfortabel genoeg om fijn op te loungen maar ook hoog genoeg om lekker aan te kunnen dineren. Gebruik leuke kussens om meer een lounge effect te krijgen, of zet een mooie bos bloemen op tafel om het dining gevoel te creëren.