PARASOLVOETEN

Stabiel

Een van de meest belangrijke dingen van een parasol, of het nu om een lichte stokparasol gaat of om een zware zweefparasol, is dat deze stabiel staat. De basis daarom is belangrijk en houden we graag in eigen hand. In onze collectie bieden we verschillende soorten parasolvoeten aan.

Voor elke soort parasol is er een bijpassende parasolvoet.

Welke voet

Voor stokparasols kun je logischerwijs sneller een wat lichtere parasolvoet nemen van bijvoorbeeld graniet of beton.

Voor een zweefparasol adviseren we om minimaal een voet van 90kg te nemen, of op te schalen naar 125kg of zelfs in sommige gevallen naar 185kg.

Persoonlijke smaak

Een parasolvoet is niet alleen functioneel, maar mag er natuurlijk ook gewoon mooi uitzien. Onze parasolvoeten van graniet staan bijvoorbeeld prachtig op een modern én klassiek terras. Het grijs antraciet past goed bij veel van onze tuinmeubelen.

Naast onze betonnen en granieten parasolvoeten kun je ook kiezen voor een inground-base. Deze graaf je in op een plek waar je je zweefparasol wilt plaatsen. Stort er beton bij om de voet te verankeren in de grond en je parasol staat zo stabiel als een huis. Het voordeel is dat je geen zichtbare voet op je terras of in je tuin hebt staan, het nadeel is dat je deze niet kunt verplaatsen.

Wij kiezen ervoor om een aantal kwalitatieve parasolvoeten aan te bieden die passen bij de parasols uit onze collectie. Onze voeten zijn allemaal van hoge kwaliteit en gemaakt van zeer kwalitatieve en weerbestendige materialen. Wij garanderen een levensduur van minimaal 5 jaar op onze parasolvoeten.