BARSTOELEN

Actief rondom de tafel

De barstoel is door zijn hoogte geschikt voor gebuik aan een hoge bartafel om zo een barset te vormen. Door de hoogte geeft de barset een veel actieve en dynamischere manier van rond de tafel zitten. Net als in de bar, even opstaan of van positie wisselen gaat automatisch sneller en makkelijker. Je kiest een barstoel met name als je het bargevoel wilt creƫeren, waar je iets actiever in blijft dan bijvoorbeeld in een dining- of loungeset.

Onze barstoelen hebben we ontworpen met het principe 'snel comfort' in gedachten. In de kuipjes van de barstoelen zit een heerlijk comfortabel kussentje en doordat er geen armleuningen zijn geplaatst, verzit je gemakkelijk. Een ondersteuning van je onderrug door een lage rugleuning geeft de barstoel net dat comfort waardoor je heerlijk een wat langere tijd kunt vertoeven in je barstoel.

Bekijk hier onze motivi barstoel

Materialen

Hangen aan de bartafel gaat met de voet op het frame van je barstoel. Gemaakt van stevig aluminium of RVS zijn de frames van onze barsets robuust en kunnen ze tegen een stootje. Laat ze het hele jaar buiten staan door het gebruik van weerbestendige materialen als rope, vlechtwerk of aluminium.

Deze materialen zijn bestand tegen vocht, temperatuurverschillen en UV stralen. Onze barstoelen met kussen(s) zijn voorzien van een olefin kussenhoes. Deze stof voelt comfortabel aan en heeft toch alle weerbestendige eigenschappen. Door de juiste 4SO onderhoudsmiddelen te gebruiken kun je dus jarenlang genieten van je 4 Seasons Outdoor barstoelen.

Lees hier meer over materialen