MIX & MATCH: MAAK JE TUIN PERSOONLIJK(ER)!

MIX & MATCH: MAAK JE TUIN PERSOONLIJK(ER)!

geplaatst op 05 februari 2021

BUITEN ETEN

Ben je helemaal weg van een tuintafel zoals Derby? Het Teak houten blad leeft maar heeft een hoog Design gehalte! Kijk dat detail op de uiteinden, de schuine zaagsnede is fantastisch. Je hebt wel de keuze, er kan namelijk een Teak pootstel onder of een antraciet onderstel van aluminium. De klassieke uitstraling van het hout past bij een groene tuin en is tijdloos, stem hier bijvoorbeeld je tuinstoelen op af met een Teak onderstel. Maar de antraciet versie is weer wat moderner en heeft een strak contrast met het lichte tafelblad: je design tuin kan een upgrade krijgen als je hier moderne stoelen combineert met een zelfde antraciet onderstel! De Derby tafels zijn in 3 afmetingen en vormen verkrijgbaar, elk met 2 opties onderstel. De Lisboa stoel is er in 4 varianten, combineer ze precies zoals jij mooi vind of mix verschillende varianten bij elkaar! (Als Lisboa toch niet helemaal je smaak is, zijn er nog 7 tuinstoelen met een zelfde antraciet frame.)

LOUNGEN IN JE TUIN

Wil je lekker buiten relaxen en genieten met vrienden of familie dan gaat je voorkeur misschien uit naar een loungeset? Stel je zelf een hoekbank samen dan hebben wij ruime keus aan modulaire loungesets. Koppel de elementen aan elkaar zodat het perfect past op je terras. Daarna kun je echt creatief aan de gang! Door de vele lounge en bijzet tafels maak je je persoonlijke tuin set af: Essence teaktafels, handige cool tafeltjes of de praktische Mandalay tafel? Er zijn veel varianten in onze collectie met een antraciet frame zodat het perfect matcht bij de rest. Maar niet alleen onze modulaire sets zijn hiervoor geschikt, neem bijvoorbeeld de hippe Scandic lounge set! Hier staan de Axel tafels geweldig bij, of ga je toch voor Gabor? Het is helemaal aan jou!

LOUNGEN EN ETEN IN JE TUIN

Heb je de ruimte en ga je gewoon voor allebei? Dat kan natuurlijk ook! Met de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor stem je ook deze combinaties zelf af. Zo kun je namelijk onze lounge collectie precies afstemmen met tuinstoelen en tafel. Scandic is bijvoorbeeld in beide varianten beschikbaar, maar ook onze modulaire Premium bank heeft een geweldige stijl samen met de Eco design topper!

Vind je het moeilijk om je persoonlijke tuinset samen te stellen? Ga dan eens langs bij een van onze 4SO dealers met een innovatief ‘Media Center’. Met deze touch-screen kun je namelijk op maat in 3D samenstellen en combineren.

Mix & Match is voor iedereen!