4SO PROFESSIONALS

Vind hier alles voor specialisten

Hoe wij dit realiseren

Hoe kunnen we je helpen?

In onze beeldbank kun je al het 4 Seasons Outdoor beeldmateriaal vinden om je website en sociale mediakanalen schitterend mee in te richten. Wil je liever een bestelling doen? Al onze tuinmeubelen bestel je eenvoudig in onze webshop. Is er iets misgegaan? In ons servicesysteem doe je eenvoudig een serviceaanvraag, schademelding of retourmelding.

Log in met je gebruiksgegevens.
Nog geen 4SO professional?

Ben je enthousiast over onze tuinmeubelen en wil je graag samenwerken? Geweldig! Gebruik onderstaande button.
Let wel op: particuliere liefhebbers verwijzen we graag door naar een van onze verkooppunten.

 • Dit is het team dat voor je klaar staat

  Het ontwikkelen van de mooiste tuinmeubelen op een verantwoorde manier zit in ons DNA. Om leiding te mogen geven aan een team van zeer enthousiaste en bevlogen mensen welke allen zijn besmet met het zeer aanstekelijke 4SO DNA voelt als een waar voorrecht.

  Frits Wolf

  DGA bij 4 Seasons Outdoor Nederland

  Frits Wolf over ons
 • Dit is het team dat voor je klaar staat

  Met een enorm netwerk aan 4SO verkooppunten over de hele wereld is het van belang dat we goed samenwerken. Zo komen onze tuinmeubelen in iedere tuin echt tot zijn recht.

  Jeroen Denecke

  Salesmanager / Productmanager bij 4 Seasons Outdoor Nederland

  Jeroen Denecke over ons
 • Dit is het team dat voor je klaar staat

  Om onze tuinmeubelen mooi in beeld te brengen is niet veel nodig, met een professioneel team zijn we in staat vooruit te lopen op trends en techniek.

  Cees Wevers

  Marketing bij 4 Seasons Outdoor Nederland

  Cees
 • Dit is het team dat voor je klaar staat

  Onze tuinmeubelen zijn bestemd om jaren van te genieten. Door ondersteuning en goede service kunnen wij dit waarmaken.

  Richard Bisschops

  Aftersales bij 4 Seasons Outdoor Nederland

  Richard kleur
 • Dit is het team dat voor je klaar staat

  De collecties van 4 Seasons Outdoor zijn wereldwijd vertegenwoordigd. Ben jij een tuinmeubel professional in Duitsland? Dan ontmoet ik je graag.

  Beate Klein

  Accountmanager bij 4 Seasons Outdoor Nederland

  Beate Klein
4 Seasons Outdoor in de media

We laten onze tuinmeubelen graag zien. In een schitterend magazine met 148 pagina’s blader je door alle collecties. Volg ons op sociale media als Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. We verzorgen de mooiste presentatie bij onze verkooppunten door een 4SO-shop in te richten. Bij geselecteerde verkooppunten is een Mediacenter aanwezig om zelf je lounge set mee te configureren op maat. Ook zijn we gedurende het hele jaar door in woonbladen te zien zoals Stijlvol Wonen, Villa d’Arte, Wonen landelijke stijl.

- 4 Seasons Outdoor magazine

- Facebook / Instagram / Pinterest / LinkedIn

- 4SO shop-in-shops

- Stijlvol Wonen / Villa D’arte / Wonen landelijke stijl

Persberichten / Aanvraag
Professionals in de media
Service voor professionals

Onze tuinmeubelen zijn van hoge kwaliteit, toch gaat er weleens iets mis. Via onze verkooppunten verlenen we service van hoge kwaliteit. Met een team van specialisten verzorgen we reparaties op de afdeling of soms op locatie bij ons verkooppunt. Kleine reparaties zijn vaak direct te verrichten bij het verkooppunt, 4 Seasons Outdoor onderdelen zijn hier ook na te bestellen.

Om goede service te kunnen verlenen vragen we altijd om een aankoopbewijs en goede foto(‘s) van het probleem. Alle courante 4SO onderdelen zijn te vinden in onze webshop, voor minder recente collecties is onze onderdelenlijst te raadplegen. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

Vind een verkooppunt
Pro 02