Op zoek naar luxe, exclusieve tuinmeubelen?

Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. De collectie van 4 Seasons Outdoor is een uitgebreide samenstelling van luxe tuinstoelen, exclusieve loungesets, bijzondere designs en kwalitatieve materialen.

Elk jaar wordt deze collectie voor een groot deel vernieuwd met originele en stijlvolle designs. 4 Seasons Outdoor volgt niet alleen trends, maar is al jarenlang een trendzetter op het gebied van exclusieve tuinsets.

Overweeg je een nieuwe luxe loungeset of tuinset aan te schaffen, dan is het de moeite waard om je te oriënteren op onze website waar onze collectie in zijn geheel te zien is.

Ook wij zijn er van overtuigd dat je je nieuwe loungeset of tuinstoel het beste zelf kunt ervaren. Loop er omheen, pak het vast, bekijk de details en neem vooral de tijd om het comfort te voelen door verschillende sets uit te proberen. Daarvoor kun je het beste langsgaan bij een van onze verkooppunten.

Welke eigenschappen zorgen voor een luxe tuinset?

Luxe en exclusiviteit ervaar je door een combinatie van factoren. Wij gaan er 100% voor om deze eigenschappen in al onze tuinmeubelen samen te brengen:

Comfort

Luxe is zitcomfort. En dit is voor een groot deel afhankelijk van goede kussens. Wij kiezen daarom voor de prachtige weerbestendige Olefin kussenhoezen in allerlei dessins. Ook de kussenvulling zorgt ervoor dat onze tuinkussens heerlijk zitten en tevens goed tegen weersinvloeden bestand zijn.

Ook kijken we goed naar de ergonomische kwaliteiten van onze meubelen. De juiste maten, verhoudingen en hoeken maken veel uit of bijvoorbeeld een tuinstoel luxueus zit.

Kwaliteit

Kwaliteit is luxe. Voor onze tuinsets, eettafels en tuinstoelen selecteren wij materialen die kwalitatief aan onze hoge standaard voldoen. Weerbestendige, robuuste en dus duurzame materialen. Die luxe uitstraling zie je direct, maar ervaar je ook na jarenlang gebruik. Wij geven minimaal 5 jaar garantie op al onze tuinmeubelen omdat we geloven in de kwaliteit die we leveren.

Design

Uitzonderlijke looks zorgen voor een luxe uitstraling. Iedereen weet dat de eerste indruk blijvend is en daarom besteden wij enorm veel aandacht aan onze productontwikkeling. Alles moet kloppen, eerder komt een nieuwe tuinstoel, tuinbank of loungeset niet in onze luxe tuinmeubelcollectie.

Ben je dus op zoek naar luxe buitenmeubelen, dan zijn de eigentijdse designs van onze collectie zeker iets voor jou. Of je nu gaat voor een stoere, robuuste uitstraling of juist voor een elegante, ingetogen sfeer... bij 4 Seasons Outdoor vind je altijd wel een luxe tuinmeubel wat in jouw stijl past.

Meer luxe

Zoek je een luxe loungeset, of een exclusief ligbed met uitzonderlijk comfort? Kies dan via het menu één van de productcategorie of blader gewoon eens door onze productseries.

Ons collectie magazine is daarnaast online in te zien of te downloaden. Ook op deze manier is een keuze maken uit een van onze luxe buitenmeubels een feestje.

Meer lezen over luxe op je terras? Dat kan op deze informatieve pagina's:

Luxe tuinmeubelen Exclusieve tuinmeubelen

VERKOOPPUNTEN

Zoals we al zeiden, échte luxe moet je ervaren. We zijn er dan ook trots op dat onze exclusieve tuinmeubel collectie te vinden is bij een groot netwerk van verkooppunten. Laat je informeren door ervaren tuinmeubel experts en laat je overtuigen van de luxe die je terugvindt in onze tuinstoelen, tuinbanken en tuinsets.

Benieuwd waar je 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen kunt uit proberen? Zoek dan een verkooppunt bij je in de buurt »