Hoe belangrijk is weerbestendigheid?

4 Seizoenen

In ons deel van de wereld hebben we te maken met 4 duidelijke seizoenen. Daarom moeten onze tuinmeubelen goed bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Kou, hitte, regen & wind... we zien het jaarlijks allemaal voorbij komen en je tuinset dus ook.

Onze merknaam is niet voor niets gekozen: 4 Seasons Outdoor. Ja, de tuinmeubelen die we maken kunnen écht 4 seizoenen buiten blijven staan. Houd je tuinsets schoon, onderhoud ze goed en geniet zo jarenlang van je loungeset of tuinset.

Duurzaam

Wat heb je aan tuinmeubelen die je om de paar jaar moet vervangen omdat ze kapot zijn? Of dat kleuren zijn verschoten, vlechtwerk is gebroken of kussens zijn gescheurd? Dit heeft alles te maken met kwaliteit, goede materialen en een gedegen constructie.

Onze tuinmeubelen hebben een garantie van 5 jaar en op de kleurechtheid van vlechtwerk zelf 10 jaar. Dat maakt dat tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor echte familiestukken zijn waar je jarenlang van kunt genieten. En dat kan niet zonder de weerbestendige eigenschappen van onze tuinsets.

Informatie

We hebben verschillende pagina's. geschreven waar we je informeren over all-weather buitenmeubelen. Kies hier het onderwerp waar je meer over zou willen weten:

Weerbestendige tuinmeubelen Buitenmeubelen Eettafels voor buiten

All weather kussens loungeset All weather tuinset

Materialen & onderhoud

2 grote thema's die te maken hebben met weerbestendige tuinmeubelen zijn:

  • Welke weerbestendige materialen gebruiken we?
  • Met het juiste onderhoud garandeer je de levensduur van je tuinmeubelen

Meer hierover lees je op onze informatieve pagina over materialen & onderhoud. Hier zie je de materialen die we gebruiken in onze all weather kussens, tuinsets en loungeset Tevens vind je hier alle onderhoudsmiddelen, gecategoriseerd per materiaal, om je tuinmeubel te reinigen en te beschermen.

ADVIES OVER WEERBESTENDIGE TUINMEUBELEN

We kunnen pagina's volschrijven over all-weather loungesets, over afdekken met hoes verstandig is en welke onderhoudstips er zijn. Soms is het gewoon makkelijker om een expert op dit gebied een vraag te stellen. We adviseren je bij vragen even langs een van onze verkooppunten langs te gaan of telefonische contact op te nemen.

Er is altijd wel een tuinmeubelwinkel in Nederland en België in de buurt waar onze tuinmeubelen staan en waar je advies in kan winnen over dit onderwerp. Benieuwd waar? Zoek dan een verkooppunt bij u in de buurt »