Exclusieve tuinmeubelen

EXCLUSIEVE TUINMEUBELEN

EXCLUSIVITEIT IN DESIGN, MATERIAAL & AFWERKING

4 Seasons Outdoor heeft een zeer uitgebreide collectie exclusieve tuinmeubelen. Exclusiviteit, die zich uit door een bijzondere toepassing van materialen, moderne ontwerpen en een perfecte afwerking.

Blader online door ons assortiment tuinmeubelen, vraag ons magazine aan of breng een bezoekje aan één van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Voortdurend zijn we voor u op zoek naar nieuwe technieken en materialen, om die vervolgens te gebruiken in vernieuwende ontwerpen die bijdragen aan de exclusiviteit van onze tuinmeubelen. Elk jaar komen we met een veelzijdigheid aan nieuwe modellen waarbij we trendsetter blijven in de tuinmeubelbranche.

Bekijk onze exclusieve tuinmeubelen

KWALITEITSMATERIALEN

Bezuinigen op de kwaliteit van materialen voor onze exclusieve tuinmeubelen, vinden wij uit den boze. We willen slechts de beste kwaliteit tuinmeubilair aan u leveren. Om dat te benadrukken geven we u dan ook graag 5 jaar garantie. Gegarandeerd luxe en comfort!

Naast RVS en aluminium dat we al jaren lang gebruiken als basis voor onze modellen, is ons Hularo vlechtwerk van dusdanige kwaliteit dat we er maar liefst 10 jaar garantie op geven. Ook zijn we sinds enkele jaren bedreven in het ontwikkelen van tuinmeubelen met rope. Een ontzettend veelzijdig materiaal wat ons in staat stelt om innovatieve patronen te ontwikkelen voor onze modellen.

Ons teak hout blijft van topkwaliteit. Duurzaam hout, alleen voorzien van FSC keurmerk en wat afkomstig is van plantages wordt gebruikt in onze tuinmeubelen.

Bekijk en leer meer over onze materialen

AFWERKING TOT IN DETAIL

We mogen pas van exclusieve tuinmeubelen spreken als ook de afwerking tot in de puntjes is verzorgd. Om u tuinmeubilair te leveren van de hoogste kwaliteit, zorgen we voor een voortdurende controle op de afwerking van onze producten. Het resultaat? De allermooiste meubelen met een chique uitstraling.

Blader door deze website en kom meer te weten over onze luxe meubelen. Prachtig om te zien en tegelijkertijd comfortabel.

Vraag het gratis magazine aan of bekijk op ‘Magazine bekijken’