LIGBEDDEN

Ultiem relaxen in een ligbed

Moe na een dag hard werken? Of gewoon lekker een boek lezen? Het ultieme relaxmoment in je tuin of op je terras is misschien wel in een ligbed. Heerlijk onderuit op een zacht kussen moet je uitkijken dat niet meteen je ogen dichtvallen.

In onze collectie hebben we een aantal ligbedden ontwikkeld in verschillende stijlen. Met diverse unieke eigenschappen.

Waar het ene ligbed voor 1 persoon geschikt is en licht van gewicht en verstelbaar én verrijdbaar is, is het andere ligbed een tweepersoons daybed, bedoelt voor een vast plekje in de tuin met veel dikke, comfortabele kussens.

Zoals je ziet zijn er veel verschillen tussen ligbedden. Wat ze gemeen hebben is comfort. Al onze ligbedden zijn ontwikkeld met het doel om je een tuinmeubel te geven waar je het liefst uren in verblijft. Laat de zon en de zomer maar komen!

Bekijk onze ligbedden

DESIGN & MATERIAAL

We ontwerpen het liefst de allermooiste ligbedden. Opvallende designs, nieuwe materialen en tijdloze kleuren stemmen wij naadloos op elkaar af. Wist je dat wij iedere ligbed zelf hebben ontworpen? Zo kom je in ons assortiment altijd verrassende, vernieuwende modellen tegen.

We maken ligbedden van vlechtwerk, rope, aluminium, textileen en nog veel meer unieke materialen. Vaak worden ligbedden gemaakt met behulp van geavanceerde machines maar ook worden veel materialen en technieken met de hand vervaardigd. Zo onderscheidt onze tuinmeubel collectie zich op alle fronten en lijken onze tuinmeubels steeds meer op de meubels die in huis staan.

WEERBESTENDIG

Onze ligbedden zijn natuurlijk niet alleen prachtig om naar te kijken. Een 4 Seasons Outdoor ligbed kan het hele jaar door buiten staan zodat je ook van je tuinmeubelen kunt genieten als je er geen gebruik van maakt.

Onze ligbedden worden gemaakt van weerbestendige materialen zoals textileen, RVS, aluminium, rope en het extreem weerbestendige hularo vlechtwerk. Deze materialen zijn bestand tegen vocht, temperatuurverschillen en UV stralen. De meeste ligbedden met kussen(s) zijn voorzien van een olefin kussenhoes. Deze stof voelt comfortabel aan en heeft toch alle weerbestendige eigenschappen.

Door de juiste 4SO onderhoudsmiddelen te gebruiken kun je dus jarenlang genieten van je 4 Seasons Outdoor voetenbanken.

Lees meer over onze materialen

COMFORT

Ga je in een 4 Seasons Outdoor ligbed liggen dan lig je goed. Veel ligbedden zijn voorzien van een textileen zitting en een aantal modellen hebben daarbij ook nog een dik kussen voor optimaal comfort. Ieder ligbed heeft weer een ander ligcomfort, omdat de stoelen verschillen van afmeting en of ze verstelbaar zijn of niet.

Sommige ligbedden hebben armleuningen en ook de lengte of breedte is van belang en voelt voor iedereen anders aan. Veel ligbedden zijn voorzien van een rug kussen en/of zit kussen voor optimaal zitcomfort maar ook de hoogte van de rug, ronding in de arm of diepte van de zitting kan voor jou veel verschil maken. We adviseren om goed te testen welk ligbed voor jou het lekkerste zit.

DUURZAAM

Bij het ontwerp van 4 Seasons Outdoor ligbedden hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We zijn van mening dat het beter is om lang van je tuinmeubelen te genieten en deze ten minste 5 jaar te kunnen gebruiken. Daarom gebruiken we bij onze designs materialen die tegen de weersinvloeden kunnen en maken we ligbedden die tijdloos zijn qua kleur en model.

GARANTIE

Door de hoge kwaliteit te waarborgen kunnen we op onze hele collectie 5 jaar garantie geven op fabricage en constructiefouten. Op alle ligbedden met Hularo vlechtwerk geven we maar liefst 10 jaar garantie. Nieuwe ligbedden van 4 Seasons Outdoor schaf je dus niet aan voor even, maar om lange tijd van te genieten.