LOUNGESETS

Welke loungeset past bij jouw situatie?

De tuin is meestal een verlengde van je woonkamer. Veel mensen kiezen er daarom vaak voor om op het terras in een comfortabele bank of stoel te zitten. Er zijn veel voordelen van een lounge set op je terras, vergeleken met een tuin set waar je aan kunt eten.

Lounge sets van 4 Seasons Outdoor zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Zo kun je altijd je eigen loungeset samenstellen: kies je voor een of meerdere lounge stoelen en een ruime lounge bank? Dan kun je daar ook naar wens zelf een lounge tafel bij kiezen. Of ga je voor een lounge hoek, dan kun je met onze ‘modulaire lounge sets’ een hele eigen loungebank of hoekbank samenstellen.

Bij het ontwerpen van onze lounge sets denken we aan deze 4 belangrijkste aspecten:

  1. We maken het liefst alleen maar mooie tuinmeubelen. Kleuren, materialen en vormen stemmen we perfect op elkaar af zodat wij altijd heel blij worden van een nieuw design. En hopelijk jij ook. Want als je lounge set 4 seizoenen buiten staat, wil je toch graag altijd naar hele mooie tuinmeubelen kijken?

  2. Onze lounge sets zijn niet alleen mooi om te zien, je kunt er uren van genieten dankzij een geweldig zitcomfort. Er zijn namelijk veel verschillen in onze lounge sets. De zithoogte en diepte is nooit hetzelfde zodat er voor iedereen een perfecte 4SO loungeset in onze collectie te vinden is. Probeer dus vooral uit welke lounge set voor jou geweldig zit, dan weet je zeker dat je er heel lang plezier van hebt.

  3. Ook als je zelf niet aan het loungen bent, staat je 4 Seasons Outdoor lounge set gewoon op je terras of balkon. Gelukkig zijn onze loungesets goed bestand tegen de weersinvloeden omdat we altijd kiezen voor materialen van hoge kwaliteit. Zo maken we bijvoorbeeld onze frames van aluminium of RVS voor een stevige basis, en gebruiken we de meest hoogwaardige ‘wicker’ en ‘rope’ materialen. Al onze lounge kussens zijn voorzien van een weerbestendige ‘olefin’ kussenhoes zodat alle 4 Seasons Outdoor lounge sets het hele jaar buiten kunnen blijven staan.

  4. Een nieuwe lounge set schaf je niet aan voor 1 of 2 jaar. Een 4 Seasons Outdoor lounge set is gemaakt om ten minste 5 jaar van te kunnen genieten. We maken daarom tijdloze tuinmeubelen waar je niet snel op bent uitgekeken. Een lounge set van 4SO is stijlvol maar niet te uitbundig van kleur of design, daar zijn bijvoorbeeld onze sierkussens en accessoires voor bedoeld. We geven op onze hele collectie loungesets ten minste 5 jaar garantie, tot zelfs 10 jaar garantie op onze Hularo vlechtwerk materialen.