RVS tuinmeubelen

RVS TUINMEUBELEN

DE UITSTRALING VAN ROEST VAST STAAL

RVS tuinmeubelen geven uw tuin of terras een unieke uitstraling. Veel mensen waarderen de kleur en het materiaal van dit type tuinmeubelen, wat vaak met een moderne design stijl wordt geassocieerd. We hebben een zeer divers assortiment exclusieve tuinmeubelen, waaronder RVS, maar ook bijvoorbeeld aluminium of wicker tuinmeubelen.

Veel roest vast stalen tuinmeubelen ogen modern, wat voor een uniek contrast met de omgeving en de natuur zorgt. Ons RVS tuinmeubilair wordt veel verkocht. Logisch, als u beseft dat:

  • de levensduur uitzonderlijk lang is
  • RVS tuinmeubelen onderhoudsarm zijn
  • er 5 jaar garantie zit op onze tuinmeubelen

Bekijk onze RVS tuinmeubelen

LANGE LEVENSDUUR

Roest vast staal, mits goed onderhouden, heeft een uitzonderlijk lang leven. Hoewel tuinmeubelen van RVS vaak weinig onderhoud nodig hebben, is het van belang uw tuinmeubelen goed schoon te houden en te beschermen met onze RVS onderhoudsmiddelen. De mogelijke aanslag op RVS is van externe factoren afhankelijk zoals zout, chloor, zuur etc.

Onze RVS tuinmeubel collectie is prachtig afgewerkt en gelast, klaar om jarenlang van te genieten! Kies ook voor onze RVS tuinmeubels en vergeet onze onderhoudsmiddelen niet zodat u met weinig onderhoud nog jaren lang kunt genieten op uw balkon of terras.

GEPOEDERCOATE RVS FRAMES

Waar voorheen nog veel meubelen van RVS blank werden gelaten, kiezen we tegenwoordig vaak voor het poedercoaten van RVS. Dit verlengt de levensduur, maar bovenal is de blinkende RVS look wat minder in trek dan voorheen. De voordelen van RVS blijven we echter graag gebruiken, dus kiezen we ervoor om het RVS -net als bij aluminium- een kleurtje te geven. Daarmee is RVS vaak niet te onderscheiden van aluminium, maar geeft het ons in het ontwerp van tuinmeubelen veel meer mogelijkheden.

Bekijk onze tuinstoelen met RVS frames

BENIEUWD?

Bent u benieuwd naar ons assortiment tuinmeubelen van RVS? Vraag dan nu ons magazine gratis aan of vind een verkooppunt bij u in de buurt.