Tuinset 2 personen

TUINSET 2 PERSONEN

BISTRO

Een tuinset voor 2 personen noemen we ook wel een bistroset. Het bestaat logischerwijs uit een compacte tafel met 2 tuinstoelen en heeft als groot voordeel dat door het formaat je deze eigenlijk wel in elk hoekje van de tuin kwijt kan. Omdat je 2 stoelen hebt kun je daarnaast ook zelf je opstelling bepalen, zet je de stoelen tegenover elkaar of naast elkaar.

Bij een tuinset voor 2 personen heb je daarnaast de mogelijkheid om heel gemakkelijk een stoel bij te schuiven. Een bistrosetje kun je gemakkelijk kwijt in de voortuin, waar je bijvoorbeeld de laatste zonnestralen van de dag nog mee kan pakken, maar ook op het balkon of het dakterras is een tuinset voor 2 personen ideaal. Zo zie je, je hoeft geen grote tuin te hebben om toch te kunnen genieten van de zon.

Bekijk onze tuinsets

EEN COMPACTE TAFEL

Speciaal voor tuinsets voor 2 personen hebben we een aantal tafels ontwikkeld die wat compacter van formaat zijn. Zoals al gezegd zijn deze ook geschikt voor 4 zitplekken, echter ga je standaard met 4 personen eten dan adviseren we toch te kijken naar een wat grotere tafel gezien de ruimte op het tafelblad.

ROND, VIERKANT OF BIJZETTAFEL

Bedenk goed hoe je je tuinset voor 2 personen gaat gebruiken. Ben je van plan om alleen een drankje te doen, dan is een bijzettafel wellicht al groot genoeg. Vind je het gezellig om ook te kunnen eten aan je tuinset, dan is het logisch om voor een ronde of vierkante tafel te kiezen. Deze zijn er in allerlei varianten, met natuurlijk teak tafelblad of juist met een onderhoudsarm HPL of zelfs keramiek blad. De keuze is aan jou.

Bekijk onze tuintafels

WELKE TUINSTOELEN?

In onze collectie vind je een brede keuze aan stoelen. Van stapelbare, lichte aluminium stoelen tot riante en comfortabele diningstoelen. Elk van onze stoelen kun je combineren met een bistrotafel of bijzettafel om je ideale tuinset voor 2 personen samen te stellen. Bekijk onze diningstoelen

LOUNGESTOEL

Niet alleen kun je een combinatie met diningstoelen, denk er ook eens over om juist met 2 loungestoelen een 2 persoons tuinset te maken. Want ben je toch alleen van plan om lekker te relaxen met een boekje en een drankje in dat fijne hoekje in de tuin, dan volstaat een set van twee loungestoelen met een bijzettafel prima. Bekijk hier onze loungestoelen


2 PERSOONS TUINSET

Omdat er verschillende mogelijkheden zijn om een tuinset voor 2 personen samen te stellen hebben we hier alvast een aantal combinaties gemaakt. Zo zie je in een snelle oogopslag wat er mogelijk is als je 2 tuinstoelen combineert met een van onze tafels.

Een diningset met een compacte tafel en 2 tuinstoelen of juist de combinatie van loungestoel met een bijzettafel. Als je met z'n tweetjes lekker wilt genieten in de tuin, balkon of dakterras, dan is er ins onze collectie écht wat te kiezen.

VERKOOPPUNTEN

Blader op deze website op uw gemak door onze collectie tuinmeubelen. Onze tuinsets voor 2 personen zijn in uiteenlopende tuinmeubelwinkels en tuincentra in Nederland en België verkrijgbaar. Benieuwd waar? Zoek dan een verkooppunt bij u in de buurt »