Tuinset 6 personen

EEN TUINSET VOOR 6 PERSONEN. SAMEN BUITEN GENIETEN.

EEN 6 PERSOONS TUINSET KOPEN? BEPAAL JE VOORKEUR.

Nodig je buren uit voor een barbecue, want je hebt genoeg plek aan je tuintafel voor 6 personen. De meeste van onze rechthoekige tafels hebben een afmeting van 240cm, zodat je er gemakkelijk 6 stoelen aan kunt zetten. Je hebt natuurlijk wel de ruimte rondom de tafel nodig, dus heb je een compacter terras kies dan voor bv een tuinset voor 4 personen.

De rechthoekige tafel ken je natuurlijk, maar er zijn ook andere vorm tafelbladen zoals rond, ovaal of een druppelvorm. En welk materiaal vind je mooi? Krasbestendig keramiek, de natuurlijke uitstraling van teak of misschien het onderhoudsarme hpl? Als laatste kun je nog kiezen of je hoog wilt zitten aan een bartafel, juist relaxed en laag in een low-dining set of de normale dining hoogte met keuze uit een van onze vele tuinstoelen.

Bekijk onze tuinsets

DE PERFECTE TUINSET VOOR 6 PERSONEN KIEZEN. HOE KOM JE ERUIT?

Ons advies, kies eerst welke eettafel je zou willen. De diningtafel is qua grootte, vorm en materiaal bepalend voor je dining tuinset voor 6 personen. Van welke stijl je ook houdt, er is altijd een eettafel van 4 Seasons Outdoor tuinset die bij je wensen aansluit. Ga je voor de natuurlijke uitstraling van teak of misschien een tafelblad gemaakt van het onderhoudsarme hpl of krasvaste keramiek?

VORM

Als je een diningset voor 6 personen zoekt, dan kun je kiezen uit meerdere vormen van je tafel: rond, ovaal, druppelvorm of een rechthoek. Het voordeel van een ronde tafel is dat iedereen elkaar aan kan kijken. De rechthoekige tafel is een bekende opstelling en past vrijwel altijd in je tuinsituatie. De tussenvormen ovaal en druppelvorm zijn speels en tegenwoordig erg populair door hun organische vorm.

Bekijk onze tuintafels

KIES DE PERFECTE TUINSTOELEN VOOR JE TUINSET

Heb je dé perfecte tuintafel gevonden waar 6 stoelen aan kunnen staan? Dan is het nu tijd om in de wereld van de tuinstoelen te duiken. En wat een keuze!
Onze collectie heeft een scala aan verschillende designs, materialen en kleuren. Kies de stoel die bij je past, of dit nu 6 dining stoelen zijn van rope, vlechtwerk of dat het een lichtere aluminium stoel is, in onze collectie is de keuze eindeloos. Ga je voor 6 stapelbare stoelen die makkelijk op te bergen zijn of zit je liever in een riante en comfortabele diningstoel? Bekijk al onze tuinstoelen om een goed beeld te krijgen en je keuze te maken.

Bekijk onze tuinstoelen

BEKIJK EEN PAAR TUINSETS VOOR 6 PERSONEN

Nu je de combinatie tussen een buitentafel en tuinstoel hebt gemaakt, heb je een goed idee gekregen wat jouw ideale tuinset met 6 zitplaatsen is.
Ben je er toch nog niet helemaal uit omdat er zoveel combinaties zijn te maken, dan laten we je hier alvast wat voorbeelden zien. Je ziet zo en 1 oogopslag snel het verschil tussen bijvoorbeeld een ronde tuinset voor 6 personen, een barset, een low dining tuinset met 6 stoelen.

Maar omdat we heel goed begrijpen dat de mogelijkheden eindeloos zijn, kunnen we je daarom eigenlijk ook maar één advies geven. Ga bij een van onze dealers kijken om inspiratie op te doen. Probeer daar een aantal stoelen uit, bekijk verschillende soorten eettafels en win advies in om jouw ideale dining tuinset voor zes personen te vinden.

VERKOOPPUNTEN

Blader op deze website op uw gemak door onze collectie tuinmeubelen. Onze tuinsets voor 6 personen zijn in uiteenlopende tuinmeubelwinkels en tuincentra in Nederland en België verkrijgbaar. Benieuwd waar? Zoek dan een verkooppunt bij u in de buurt »