Wicker tuinmeubelen

WICKER TUINMEUBELEN

VLECHTWERK VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Vlechtwerk oftewel wicker tuinmeubelen zijn heel geliefd en ziet u terug in veel tuinen en op veel terrassen. Dit type tuinmeubelen wordt van rotan, riet of kunststof gemaakt.

4 Seasons Outdoor produceert en levert hoogwaardig vlechtwerk in verschillende stijlen, waaronder moderne wicker loungesets met heerlijk comfortabele kussens. Tuinmeubelen en tuinsets gemaakt van deze gevlochten kunststofvezels nemen geen vocht op en zijn daardoor uitermate goed weerbestendig!

Tuinmeubelen gemaakt met ons Hularo vlechtwerk zijn:

  • Weerbestendig, Uv-bestendig en kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen

Dankzij deze en andere positieve eigenschappen kunnen Wicker tuinmeubelen van topmerken als 4 Seasons Outdoor in de winter buiten staan en hoeft u ze niet per se op te bergen. De kwaliteit van de vlechtwerk en rieten meubelen verschilt overigens in grote mate per merk. Laat u dan ook altijd goed adviseren door een expert.

Bekijk onze vlechtwerk / wicker tuinmeubelen

10 JAAR GARANTIE

De wicker loungesets en andere vlechtwerkmeubelen die 4 Seasons Outdoor in het assortiment heeft, hebben stuk voor stuk een lange levensduur. Ze zijn exclusief, venieuwend en van topkwaliteit.

Onze garantie op ons Hularo wicker is exceptioneel, u krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het materiaal.

Al onze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole zodat ze aan alle wensen en eisen voldoen. Ze bieden comfort, behouden hun kleur (ondanks alle weersinvloeden) en zijn robuust, daarom geven wij 10 jaar garantie op Hularo wicker. We leggen nadruk op design en innovatie.

VEELZIJDIG VLECHTWERK

De mogelijkheden van vlechtwerk zijn eindeloos. Qua design kun je er alle kanten mee op. Zo hebben we bijvoorbeeld tuinstoelen met een fijne, dunne draad waar we in allerlei patronen kunnen weven. Ook in kleur variƫren we graag. Antraciet vlechtwerk, licht grijs of taupe. Je vindt het allemaal terug in onze collectie.

Niet alleen in onze tuinstoelen zie je deze veelzijdigheid terug. Ook in onze klassiekere loungesets, ligbedden en accessoires is vlechtwerk nog steeds een prachtig materiaal waar we gebruik van maken.

Bekijk onze tuinstoelen met vlechtwerk

Bekijk hier een selectie van onze wicker tuinmeubelen:

MEER WETEN?

Blader gerust door onze collectie en bekijk welke soorten wicker tuinmeubelen we bieden of vraag hieronder ons inspirerende magazine aan. Wilt u graag een 4 Seasons Outdoor tuinset of accessoires kopen?

Zoek en vind dan een winkel of verkooppunt bij u in de buurt.