TUINBANKEN

Comfortabel zitten in een tuinbank

Door veel diversiteit in de 4 Seasons Outdoor collectie zijn we ervan overtuigd dat er voor iedereen een perfecte 4SO tuinbank verkrijgbaar is. Kies je voor modern design of juist voor een landelijke stijl?

Een tuinbank is een veel gevallen onderdeel van een loungeserie, waardoor je ook makkelijk een bijpassende loungestoel kunt vinden. Op deze manier kun je een tuinbank dus gebruiken in combinatie met een loungestoel en salontafel om een loungeset te maken. Uiteraard kun je een tuinbank ook als los tuinmeubel neerzetten in dat vrije plekje in je tuin of op je terras.

Omdat iedere tuinbank een ander zitcomfort heeft raden we wel aan om ze goed uit te proberen. Vrijwel alle tuinbanken hebben een zitkussen en rugkussen, maar de verschillen daarin zijn zeker aanwezig en waar de een kiest voor een strak zitkussen, wil de ander graag helemaal wegzakken in dikke, fluffy kussens.

Wat je ook kiest... een ding is zeker; met een 4 Seasons Outdoor tuinbank zit je wel goed.

Bekijk hier onze tuinbanken

DESIGN

We ontwerpen het liefst de allermooiste tuinbanken. Opvallende designs, nieuwe materialen en tijdloze kleuren stemmen wij naadloos op elkaar af. Wist je dat wij iedere tuinbank zelf hebben ontworpen? Zo kom je in ons assortiment altijd verrassende, vernieuwende modellen tegen.

We maken banken van vlechtwerk, rope, aluminium en nog veel meer unieke materialen. Vaak worden tuinbanken gemaakt met behulp van geavanceerde machines maar ook worden veel materialen en technieken met de hand vervaardigd.

Zo onderscheidt onze tuinmeubel collectie zich op alle fronten en lijken onze tuinmeubels steeds meer op de meubels die in huis staan.

WEERBESTENDIG

Onze tuinbanken zijn natuurlijk niet alleen prachtig om naar te kijken. Een 4 Seasons Outdoor tuinbank kan het hele jaar door buiten staan zodat je ook van je tuinmeubelen kunt genieten als je er geen gebruik van maakt.

Onze tuinbanken worden gemaakt van weerbestendige materialen zoals RVS, aluminium, rope en het extreem weerbestendige hularo vlechtwerk. Deze materialen zijn bestand tegen vocht, temperatuurverschillen en UV stralen.

De meeste tuinbanken met kussen(s) zijn voorzien van een olefin kussenhoes. Deze stof voelt comfortabel aan en heeft toch alle weerbestendige eigenschappen. Door de juiste 4SO onderhoudsmiddelen te gebruiken kun je dus jarenlang genieten van je 4 Seasons Outdoor tuinstoelen.

Lees meer over weerbestendigheid

COMFORT

Ga je in een 4 Seasons Outdoor tuinbank zitten dan zit je goed. Iedere bank heeft weer een ander zitcomfort, omdat de banken verschillen van afmeting. Armhoogte, zitdiepte en breedte is van belang en voelt voor iedereen anders aan. Veel banken zijn voorzien van een rug kussen en/of zit kussen voor optimaal zitcomfort maar ook de hoogte van de rug, ronding in de arm of diepte van de zitting kan voor jou veel verschil maken. We adviseren om goed te testen welke bank voor jou het lekkerste zit

Bekijk hier een selectie van onze tuinbanken:

DUURZAAM

Bij het ontwerp van 4 Seasons Outdoor tuinbanken hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We zijn van mening dat het beter is om lang van je tuinmeubelen te genieten en deze ten minste 5 jaar te kunnen gebruiken.

Daarom gebruiken we bij onze designs materialen die tegen de weersinvloeden kunnen en maken we tuinbanken die tijdloos zijn qua kleur en model.

Door de hoge kwaliteit te waarborgen kunnen we op onze hele collectie 5 jaar garantie geven op fabricage en constructiefouten. Op alle tuinbanken met Hularo vlechtwerk geven we maar liefst 10 jaar garantie.

Een nieuwe tuinbank van 4 Seasons Outdoor schaf je dus niet aan voor even, maar om lange tijd van te genieten.