TUINSTOELEN

Diversiteit

Door veel diversiteit in de 4 Seasons Outdoor collectie zijn we ervan overtuigd dat er voor iedereen een perfecte 4SO tuinstoel verkrijgbaar is. Kies je voor modern design of juist voor een landelijke stijl? Met ruim 40 tuinstoelen in ons assortiment is er keuze genoeg. Iedere tuinstoel kun je zelf combineren aan je favoriete tuintafel, of je nu voor 2 of voor 10 stoelen gaat. Je bent helemaal vrij om je eigen tuin set te maken. Omdat iedere tuinstoel een ander zitcomfort heeft raden we wel aan om ze goed uit te proberen.

Sommige tuinstoelen hebben geen kussens nodig, andere stoelen hebben een zitkussen en soms zit er een rug en een zitkussen in de stoel. Kies je voor lichtgewicht tuinstoelen die stapelbaar zijn of ga je voor weerbestendige stoelen van wicker? Een ding is zeker; met een 4 Seasons Outdoor tuinstoel zit je wel goed. Onder tuinstoelen verstaan we naast diningstoelen ook onze loungestoelen. Heerlijk om in te relaxen en te gebruiken als los tuinmeubel of in combinatie met een bank en loungetafel als loungeset.

Bekijk hier onze tuinstoelen

DESIGN

We ontwerpen het liefst de allermooiste tuinstoelen. Opvallende designs, nieuwe materialen en tijdloze kleuren stemmen wij naadloos op elkaar af. Wist je dat wij iedere tuinstoel zelf hebben ontworpen? Zo kom je in ons assortiment altijd verrassende, vernieuwende modellen tegen.

We maken stoelen van vlechtwerk, rope, aluminium en nog veel meer unieke materialen. Vaak worden tuinstoelen gemaakt met behulp van geavanceerde machines maar ook worden veel materialen en technieken met de hand vervaardigd.

Zo onderscheidt onze tuinmeubel collectie zich op alle fronten en lijken onze tuinmeubels steeds meer op de meubels die in huis staan.

WEERBESTENDIG

Onze tuinstoelen zijn natuurlijk niet alleen prachtig om naar te kijken. Een 4 Seasons Outdoor tuinstoel kan het hele jaar door buiten staan zodat je ook van je tuinmeubelen kunt genieten als je er geen gebruik van maakt.

Onze tuinstoelen worden gemaakt van weerbestendige materialen zoals RVS, aluminium, rope en het extreem weerbestendige hularo vlechtwerk. Deze materialen zijn bestand tegen vocht, temperatuurverschillen en UV stralen. De meeste tuinstoelen met kussen(s) zijn voorzien van een olefin kussenhoes. Deze stof voelt comfortabel aan en heeft toch alle weerbestendige eigenschappen.

Door de juiste 4SO onderhoudsmiddelen te gebruiken kun je dus jarenlang genieten van je 4 Seasons Outdoor tuinstoelen.

Lees meer over weerbestendigheid

COMFORT

Ga je in een 4 Seasons Outdoor tuinstoel zitten dan zit je goed. Iedere stoel heeft weer een ander zitcomfort, omdat de stoelen verschillen van afmeting. Armhoogte, zitdiepte en breedte is van belang en voelt voor iedereen anders aan.

Veel stoelen zijn voorzien van een rug kussen en/of zit kussen voor optimaal zitcomfort maar ook de hoogte van de rug, ronding in de arm of diepte van de zitting kan voor jou veel verschil maken. We adviseren om goed te testen welke stoel voor jou het lekkerst zit.

Bekijk hier een selectie van onze tuinstoelen:

DUURZAAM

Bij het ontwerp van 4 Seasons Outdoor tuinstoelen hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We zijn van mening dat het beter is om lang van je tuinmeubelen te genieten en deze ten minste 5 jaar te kunnen gebruiken. Daarom gebruiken we bij onze designs materialen die tegen de weersinvloeden kunnen en maken we tuinstoelen die tijdloos zijn qua kleur en model.

Door de hoge kwaliteit te waarborgen kunnen we op onze hele collectie 5 jaar garantie geven op fabricage en constructiefouten. Op alle tuinstoelen met Hularo vlechtwerk geven we maar liefst 10 jaar garantie.

Nieuwe tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor schaf je dus niet aan voor even, maar om lange tijd van te genieten.