VOETENBANKEN

Maak je loungeset compleet

Heerlijk onderuit in je loungestoel of loungeset, wat wil je nog meer? Dat antwoord is snel gegeven: een voetenbank maakt het relaxen nóg comfortabeler.

Bij veel van onze loungestoelen hebben we een bijpassende voetenbank ontwikkeld. Geheel in dezelfde stijl, materialen en weerbestendige eigenschappen is een voetenbankje een perfecte aanvulling op je loungestoel.

Niet alleen om lekker onderuit te kunnen liggen en je voeten op te kunnen leggen, ook is een voetenbankje als losstaand object erg handig om bv een extra zitplek te creëren.

Een voetenbankje is compact van formaat en daarom ook makkelijk te verplaatsen. Heb je even wat meer ruimte nodig op je terras, dan kun je je voetenbank gemakkelijk even ergens anders neerzetten. Vrijwel al onze voetenbanken hebben een opvallend dik kussen. Comfort staat bij voetenbanken voorop. Zeker als je je voetenbank gebruikt om op te zitten, willen we dat je lekker zit.

Onze kussenhoezen zijn gemaakt van weerbestendig Olefin stof, dezelfde weerbestendige stof als waar de kussens van onze andere tuinmeubelen van zijn gemaakt. Prima bestand tegen een regenbui, dus laat je voetenbank in de zomer gewoon buitenstaan zodat je er direct gebruik van kan maken.

Bekijk hier onze voetenbanken

DESIGN

We ontwerpen het liefst de allermooiste voetenbanken. Opvallende designs, nieuwe materialen en tijdloze kleuren stemmen wij naadloos op elkaar af. Wist je dat wij iedere voetenbanken zelf hebben ontworpen? Zo kom je in ons assortiment altijd verrassende, vernieuwende modellen tegen.

We maken voetenbanken van vlechtwerk, rope, aluminium en nog veel meer unieke materialen. Vaak worden voetenbanken gemaakt met behulp van geavanceerde machines maar ook worden veel materialen en technieken met de hand vervaardigd.

Zo onderscheidt onze tuinmeubel collectie zich op alle fronten en lijken onze tuinmeubels steeds meer op de meubels die in huis staan.

WEERBESTENDIG

Onze voetenbanken zijn natuurlijk niet alleen prachtig om naar te kijken. Een 4 Seasons Outdoor voetenbank kan het hele jaar door buiten staan zodat je ook van je tuinmeubelen kunt genieten als je er geen gebruik van maakt.

Onze voetenbanken worden gemaakt van weerbestendige materialen zoals RVS, aluminium, rope en het extreem weerbestendige hularo vlechtwerk. Deze materialen zijn bestand tegen vocht, temperatuurverschillen en UV stralen.

De meeste voetenbanken met kussen(s) zijn voorzien van een olefin kussenhoes. Deze stof voelt comfortabel aan en heeft toch alle weerbestendige eigenschappen. Door de juiste 4SO onderhoudsmiddelen te gebruiken kun je dus jarenlang genieten van je 4 Seasons Outdoor voetenbanken.

Lees meer over weerbestendigheid

COMFORT

Ga je in een 4 Seasons Outdoor lounge stoel met voetenbank zitten dan zit je goed. Ook als je zit op het voetenbankje zelf zorgen we ervoor dat het comfort goed is.

Veel voetenbanken zijn voorzien van een dik kussen voor optimaal comfort. De hoogte, ronding van het kussen of de hoek waarin het kussen ligt kan voor jou veel verschil maken. We adviseren om goed te testen hoe de voetenbank voor jou het lekkerst zit.

DUURZAAM

Bij het ontwerp van 4 Seasons Outdoor voetenbanken hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We zijn van mening dat het beter is om lang van je tuinmeubelen te genieten en deze ten minste 5 jaar te kunnen gebruiken. Daarom gebruiken we bij onze designs materialen die tegen de weersinvloeden kunnen en maken we voetenbanken die tijdloos zijn qua kleur en model.

Door de hoge kwaliteit te waarborgen kunnen we op onze hele collectie 5 jaar garantie geven op fabricage en constructiefouten. Op alle voetenbanken met Hularo vlechtwerk geven we maar liefst 10 jaar garantie. Nieuwe voetenbanken van 4 Seasons Outdoor schaf je dus niet aan voor even, maar om lange tijd van te genieten.

Bekijk hier een selectie van onze voetenbanken: