TUINSETS

Kies de tuinset die bij je past

Je tuin is vaak een verlengde van je huis. Veel mensen kiezen er dan ook voor om lekker te kunnen eten op het terras. Een fijne tuintafel met bijpassende tuinstoelen kan dan de perfecte plek zijn in je tuin. Door de ruime collectie 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen vind je ongetwijfeld de tuinset die aansluit bij al je wensen.

Tuinsets van 4 Seasons Outdoor zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Zo kun je altijd je eigen dining set samenstellen: Kies uit de vele tuinstoelen het model dat het best aansluit bij je wensen. Dan kun je daar ook naar wens zelf een tuintafel bij kiezen, zoals een schitterende lange tafel van teakhout of juist een kleinere aluminium tafel voor je balkon. We geven je ook de mogelijkheid zelf een eettafel samen te stellen. Door de keuze uit diverse tafelonderstellen en tafelbladen kun je de combinatie maken die jij het mooiste vindt.

Bekijk hier onze tuinsets

DESIGN

We maken het liefst alleen maar mooie tuinmeubelen. Kleuren, materialen en vormen stemmen we precies op elkaar af zodat iedereen een prachtige tuinset kan samenstellen. Want design en smaak is voor iedereen verschillend.

Als je tuinmeubelen 4 seizoenen buiten staan, wil je toch altijd naar jouw perfecte plaatje kijken? Daarom stel je het helemaal zelf samen, met 4SO tuinmeubelen.

In onze tuinsets maken we verschil tussen diningsets, waar je met 4 of meer personen aan kunt dineren, bistrosets voor 2 personen voor 2 personen en barsets met een hoge tafel en barstoelen.

COMFORT

Onze tuinsets zijn niet alleen mooi om naar te kijken, je kunt er uren van genieten dankzij het geweldige zitcomfort. Er zijn namelijk veel verschillen tussen onze tuinstoelen.

De zithoogte en zitdiepte is bij geen enkele tuinstoel hetzelfde. Soms is een rug kussen inbegrepen en soms juist niet, lekker zitten is voor iedereen verschillend dus probeer vooral de verschillen tussen onze tuinstoelen zelf uit. Er is altijd een mooie tuinstoel beschikbaar waar je geweldig in zit.

WEERBESTENDIG

Ook als je zelf niet in je tuin bent, staan je 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen wel gewoon in je tuin. Gelukkig zijn onze tuinsets goed bestand tegen de weersinvloeden omdat we altijd kiezen voor materialen van hoge kwaliteit. Zo maken we bijvoorbeeld onze frames van aluminium of RVS voor extra stevigheid en gebruiken we de meest hoogwaardige ‘wicker’ en ‘rope’ materialen. Alle 4SO tuinstoelen zijn voorzien van olefin kussenhoezen zodat ook onze tuinkussens tegen de weersinvloeden kunnen.

Bekijk hier een selectie van onze tuinsets:

DUURZAAM

Een nieuwe tuinset schaf je niet aan voor 1 of 2 jaar. Een 4 Seasons Outdoor tuinset is gemaakt om ten minste 5 jaar van te kunnen genieten. We maken daarom tijdloze tuinmeubelen waar je niet snel op bent uitgekeken.

Een diningset van 4SO is stijlvol maar niet te uitbundig van kleur of design, daar zijn eventueel onze accessoires voor bedoeld.

We geven op onze hele collectie tuinsets ten minste 5 jaar garantie, tot zelfs 10 jaar garantie op onze Hularo vlechtwerk materialen.